Clubfitting bij Jumbo Golf

anwbgolf jumbo

Waarom clubfitting?

Iedere golfer is uniek, het is daarom van belang dat je speelt met de clubs die het beste passen bij je golfspel. Clubfitting is het afstemmen van je clubs op je swingsnelheid, swingbaan en lichaamsbouw (bijvoorbeeld armlengte en grootte van je hand). Een fitter meet bij een analyse alle clubs op deze onderdelen en past je clubs aan op lengte, lie, shaft flex, gewicht en dikte van de grip.

Jumbo Golfscan®

Speciaal voor het bepalen van de beste golfset voor iedere golfer is de Jumbo Golfscan® ontwikkeld. Of je nu advies wilt voor een nieuwe driver, hybride, ijzers, wedges of een gap-fitting wilt. De gediplomeerde consultants van Jumbo Golf laten je, met behulp van geavanceerde clubfitting software, in 3 stappen ervaren hoe je meer uit je golfspel kunt halen. 

Unieke tevredenheidsgarantie!

clubfitting golf anwb 2017In de virtuele driving range van Jumbo Golf worden je nieuwe golfclubs aangepast op je golfspel en bepalen de gediplomeerde fitters de juiste lengte, shaft, lie en grip.

Je krijgt in 3 stappen persoonlijk advies aan de hand van je spelniveau, ambitie en fysieke mogelijkheden.

Bij elke aangemeten golfclub of set krijg je de unieke Tevredenheidsgarantie: Jumbo Golf garandeert dat je de juiste keus hebt gemaakt en altijd de juiste clubs in je tas hebt.

 

Maak nu een afspraak!

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume