Wedstrijdreglement Herfstcup (Strokeplay)

Wedstrijdreglement Strokeplay wedstrijd

Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissies van ANWB Golf en Het Rijk Golf op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan de wedstrijdcommissies.


Algemeen
1. Er wordt gespeeld volgens de ‘Rules of Golf’, zoals goedgekeurd door de R&A Rules Ltd. En de USGA, hierna genoemd de Regels. Waar in dit reglement wordt gesproken van Rules of Regels worden de op dat moment geldende ‘Rules of Golf’ bedoeld.
2. Het is de verantwoordelijkheid van de speler op de hoogte te zijn van de Regels, de bepalingen in het wedstrijdreglement en de ‘Local Rules‘.
3. Op deelname aan wedstrijden zijn de algemene voorwaarden van ANWB Golf BV en Het Rijk Golf van toepassing.


Deelname aan wedstrijd
4. Deelname aan de wedstrijd is mogelijk als een speler in het bezit is van een EGA Handicap. (max. HC 26.5)
5. De inschrijving sluit 7 dagen voor de wedstrijddatum.
6. Na sluiting van de inschrijfperiode van de wedstrijd is de deelnemer het inschrijfgeld verschuldigd, tenzij er een reservespeler is of er zelf voor een vervanger wordt gezorgd.
7. Het inschrijfgeld voor deelname aan een wedstrijd staat vermeld op de website van ANWB Golf en Het Rijk Golfbanen dient voor de wedstrijddag voldaan te zijn.
8. De startlijst wordt minimaal 4 dagen voor de wedstrijd per e-mail verspreid.


Dagprijzen (uitsluitingen)
9. Voor dagprijzen komen niet in aanmerking: - spelers die geen amateurstatus hebben.
10. Voor handicap-onafhankelijke prijzen (neary, longest drive, etc.) komen niet in aanmerking: - spelers die geen amateurstatus hebben.

Overige bepalingen rond deelname
11. De deelnemer moet zich uiterlijk 45 minuten voorafgaande aan de opgegeven starttijd melden aan de wedstrijdtafel. De deelnemer die zich zonder geldige reden, ter beoordeling door de wedstrijdleiding, niet op tijd meldt aan de wedstrijdtafel kan, ter keuze van de wedstrijdleiding, 1) in een latere flight worden geplaatst, 2) worden veroordeeld tot ‘deelname buiten mededinging’ 3) worden uitgesloten van deelname. De speler die wordt uitgesloten van deelname dient toch het verschuldigde inschrijfgeld te voldoen.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume