ANWB Golf Voordeelpakket

ANWB Golf Voordeelpakket

Heel 2020 onbeperkt driving range ballen + Extra korting op de greenfee* + 5% korting op de horeca-tarieven & 18-holes greenfee t/m augustus voor € 29,- p.p.

Bel Golf4all voor meer info
slechts € 19,-

Speciaal voor jou

In samenwerking met Golf4All Harderwijk heeft ANWB Golf een superdeal die je niet voorbij kan laten gaan. Betaal éénmalig € 19,- en je hebt de rest van dit jaar recht op gratis golfballen op de drivingrange, verlaagde greenfee tarieven en 5% horecakorting. Dat is dus onbeperkt oefenen en golfen met wel heel voordelige tarieven.

Zo speel je met dit voordeelpakket t/m augustus 2020 voor slechts € 29,- p.p. (18 holes). Kom dus snel naar Golf4All Harderwijk en maak gebruik van deze superdeal.

Ga met de ansichtkaart die je hebt ontvangen en je NGF pas van ANWB Golf naar de receptie om gebruik te maken van deze superdeal. Je mag 3 vrienden meenemen om te profiteren van deze deal.

golfbaan golf4all harderwijk

Over Golf4All Harderwijk


Voor het ontwikkelen van het korte spel en voor de beginnende golfer biedt Harderwijk nu uitstekende oefenfaciliteiten maar ook de gevorderde golfer kan hier naar hartelust gebruik maken van bijvoorbeeld de extra lange en brede driving-range!

De baan heeft het karakter van een "inland Links-course". Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan ieder niveau golfer een prachtige uitdaging. De nieuwere holes bieden de wind vrij spel en zijn wat ruimer van opzet. De signature-hole van Harderwold is zonder meer de eilandhole, die we als zevende hole tegenkomen op onze ronde. Accuratesse is hier toch wel een vereiste om met een goede score van de baan te komen.

De NGF heeft ons in 2007 de A-status gegeven. Deze biedt een afwisselende par 72 baan waar zowel de handicapspeler als recreatieve golfer een uitdagend rondje golf kan spelen. "Groen en glooiend", kwalitatieve kenmerken die elke golfliefhebber direct herkent bij de 18-holes bosbaan van Golf4All Harderwijk. Naast een 18-holesbaan wacht nu ook een 9-holes par 3 oefenbaan op uw slagen.

Een visueel aantrekkelijk element is de centrale waterpartij waar de natuur alle kans krijgt, inclusief vistrappen. Een unicum voor Nederland. "Ik heb er als architect al mijn expertise in gelegd." zegt Alan Rijks, architect van Golfbaan Harderwijk.

Beoordelingen over Golf4All Harderwijk

Golf4All Harderwijk op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume