Campers zijn meer dan welkom!
campers gratis staplaats

Campers zijn meer dan welkom!

01 juni - 31 dec 2020, Artland GolfClub

Bij Artland Golfclub zijn golfende camperbezitters van harte welkom. Op het golfterrein zijn namelijk twintig gratis camperplaatsen gecreëerd. Weg van het verkeerslawaai en drukte kunnen de campergasten hier te midden van een uniek landschap genieten van ontspanning en rust.

P1000993

Er kan gebruik worden gemaakt van de douches en kleedkamers van de golfbaan. En als je niet in stemming bent om zelf een maaltijd klaar te maken, dan ligt restaurant "Giersfeld23" op een steenworp afstand.

Artland Golfclub heeft diverse aanbiedingen voor golf en campers. Interessant? Stuur een e-mail naar petrus.hofkens@osnanet.de .

Artland GolfClub

Artland GolfClub

Typisch Artland! Glooiende heuvels, uitgebreide bossen en imposante lanen karakterisere het unieke landschap. Genesteld in het hart van de ongerepte natuur vindt je een...

Meer over Artland GolfClub

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-06-2020 tot 31-12-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume