2=1 greenfee-actie bij Golfbaan De Achterste Hoef
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golfbaan De Achterste Hoef

07 jan - 31 mrt 2021, Golfbaan De Achterste Hoef

Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met Golfbaan De Achterste Hoef in Brabant? ANWB Golf leden krijgen bij Golfbaan De Achterste Hoef de tweede 9-holes greenfee gratis! Golfbaan De Achterste Hoef is een prachtige open gelegen 9-holes golfbaan (par 3 & par 4) met het Bladelse bosgebied in de rug. De baan is geschikt voor een beginnende en de geoefende speler.

Geniet dus van 50% korting op deze mooie golfbaan! Betaal dus geen € 36,- voor twee greenfees maar slechts € 18,- Dat is maar € 9,- per persoon!

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

 Maandag t/m zondag
2 x 9-holes € 18,-

 

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Er mag van maandag t/m zondag gegolfd worden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Golfbaan De Achterste Hoef

Golfbaan De Achterste Hoef

Golfbaan De Achterste Hoef in Bladel (vlakbij Eindhoven) is voor iedereen die wil golfen. Beginners, gevorderden, recreant, professioneel: iedereen is welkom. Je kunt...

Meer over Golfbaan De Achterste Hoef

Actievoorwaarden

  • Geldig van 07-01-2021 tot 31-03-2021
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Alleen geldig op maandag t/m zondag
  • Geldig bij boeken van een starttijd voor min. 2 personen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume