Rondje 9-holes + borrelplank aanbieding!
vanaf € 39,- 2 pers

Rondje 9-holes + borrelplank aanbieding!

01 sept - 01 okt 2020, Golfcentrum De Hoge Dijk
Geniet bij Golfcentrum De Hoge Dijk deze maand van een mooie aanbieding. Speel met je golfmaatje in het weekend vanaf 13:00 uur een rondje 9-holes en geniet daarna van een luxe borrelplank. Deze aanbieding kost voor de Aboucoudebaan € 39,- per 2 personen. Kies je voor de Holendrecht of Bullewijk baan dan betaal je € 46,- voor 2 personen! Bovendien krijg je er een ballenkaart bij zodat je op de Trackman driving range kan inslaan. 
 

Abcoudebaan

Deze Par-3/Par-4 baan biedt zowel de beginnende als gevorderde speler de nodige uitdaging. Bovendien lijkt deze oefenbaan qua afstanden bijna op een 'grote' golfbaan. ​Met een gemiddelde afstand van 200 meter (vanaf geel) komt je driver dus regelmatig uit de tas en daarnaast biedt de abcoudebaan de perfecte mogelijkheid om de finesse van de korte slagen onder de knie te krijgen. 
 

Op zaterdag en zondag starten na 13.00 uur voor 9-holes inclusief luxe borrelplank en ballenkaart: € 39,- voor 2 personen.

 

Bullewijk- of Holendrechtbaan

De lussen genaamd Holendrecht en Bullewijk vormen gezamenlijk een 18-holes wedstrijdbaan (par-71) met A-status. Deze lussen zijn ontworpen door de gerenommeerde golfarchitect Joan Dudok van Heel. Holendrecht is vlak en open, terwijl Bullewijk glooiend en bebost is.

Op zaterdag en zondag starten na 13.00 uur voor 9-holes inclusief luxe borrelplank en ballenkaart: € 46,- voor 2 personen.


Reserveren

Bel of mail naar Golfcentrum De Hoge Dijk voor het reserveren van deze aanbieding. Telefoon: 0294 – 281241.  E-mail: receptie@dehogedijk.nl

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam. De Holendrecht en Bullewijk banen vormen een 18 holes wedstrijdbaan (Par 71)...

Meer over Golfcentrum De Hoge Dijk

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-09-2020 tot 01-10-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume