Combinatie aanbieding korte en lange baan
€ 72,- korting

Combinatie aanbieding korte en lange baan

09 juli - 01 okt 2020, Golfbaan Weesp
Golfen op twee heerlijke banen. Golf Weesp biedt een uitdagende korte par 3/4 baan, die voldoende uitdagingen biedt. Een mooie opstap voor een gerenommeerde lange baan net over de grens in Duitsland. Golf International Moyland wordt goed gewaardeerd en behoort tot de top 200 banen in Duitsland. Deze speciale aanbieding kun je nú exclusief boeken bij Golf Weesp! 
Normale prijs 
 
Wat je kunt verwachten:
 
  • 2x 18 holes greenfee Golf International Moyland 
  • 2x 18 holes greenfee Golfbaan Weesp

Slechts € 85,- p.p.! Je profiteert van € 72,- korting.

 

Over Golfbaan Weesp

De 9-holes par-3 en par 4-baan met 18 verschillende tee boxen en dus 18 verschillende afstanden tussen de circa 100 en 240 meter is verassend leuk, afwisselend en zeker niet eenvouding. Een hoge bomensingel en de waterpartijen vergen een grote accuratesse van de spelers.

Je kunt dus met recht spreken over een golfbaan met karakter en moeilijkheidsgraad. In combinatie met het karakteristieke -en volgens sommigen- zelfs iconische clubhuis maakt het, dat je deze baan moet spelen.

Over Golf International Moyland

Golf International Moyland ligt op ongeveer 1 uur en 20 minuten vanaf Utrecht, nabij het Duitse Kleef. De golfbaan is begin 2018 intensief verbeterd door de greenkeepers. De baan wordt gewaardeerd vanwege de brede fairways die zeer goed te bespelen zijn voor de hoge handicapper en uitdagend voor de ervaren golfer. Geniet van de schitterende vergezichten en uitdagende waterpartijen. De 18-holes championshipsbaan ligt om maar liefst 82 hectare.

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp , 9-holes + verlichte driving range met oefenfaciliteiten Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust...

Meer over Golfbaan Weesp

Actievoorwaarden

  • Geldig van 09-07-2020 tot 01-10-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume