Golfdag voor Support Casper
Golf mee voor het goede doel!

Golfdag voor Support Casper

08 sept - 25 sept 2020, Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud verbindt zich een jaar lang aan Support Casper als maatschappelijk partner om meer onderzoek naar alvleesklierkanker mogelijk te maken. Op vrijdag 25 september 2020 organiseren wij daarom een unieke golfdag voor Support Casper. Inmiddels hebben wij al vele flights verkocht. Maar... we hebben nog een aantal flights beschikbaar! Dus wil je ook graag deelnemen aan deze bijzondere dag, met je eigen samengestelde flight? Meld je aan en doe met ons mee! 

Samen maken we het verschil

De opbrengst van deze golfdag komt ten goede aan Support Casper. De campagne van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker, die gelden inzamelt om het wetenschappelijke onderzoek van Prof.dr. Casper van Eijck en zijn onderzoeksteam naar viro-immunotherapie mogelijk te maken.

Casper van Eijck zal deze dag ook aanwezig zijn (mits er geen spoed is) om je een beeld te schetsen van de status van het onderzoek, waaraan de onderzoeksteamleden dagelijks uitzonderlijke bijdragen leveren. 

Compleet verzorgde dag:

  • 18 holes shotgunwedstrijd Texas Scramble
  • Beat the pro
  • Floating Target 
  • Lunch, baancatering en shared dinner
  • Loterij met gave prijzen
  • Prof. dr. Casper van Eijck aanwezig (mits er geen spoed is)

Programma

11.30 uur: ontvangst deelnemers + mogelijkheid tot inslaan
12.30 uur: welkomstwoord
12.40 uur: uitdelen lunchpakketten en vertrek naar de holes
13.00 uur: start 18-holes shotgunwedstrijd Texas Scramble
18.00 uur: binnenkomst spelers en borrel + mogelijkheid tot douchen en omkleden
19.30 uur: Shared Dinner + loterij
21.00 uur: einde avond 

Kunnen wij op je rekenen? 

Wij zouden het fantastisch vinden om je op deze compleet verzorgde dag te mogen ontvangen. De kosten voor deelname bedragen per flight (bestaande uit 4 golfers) € 1250,- of € 325,- incl. BTW voor een individuele aanmelding (beperkt mogelijk). Maar wees er snel bij, want vol = vol. 

 

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Met maar liefst 36 uitstekend onderhouden en gevarieerde holes is het de leukste golfbaan...

Meer over Golfbaan Bentwoud

Actievoorwaarden

  • Geldig van 08-09-2020 tot 25-09-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume