Attentie: Binnenkort hebben we een nieuwe website. Nu al testen!

2x 9 Holes greenfeedeal + gratis ballen
extra leden voordeel

2x 9 Holes greenfeedeal + gratis ballen

01 juni - 30 juni 2022, Golfbaan Weesp
Extra ledenvoordeel: op vertoon van de ANWB Golf pas krijgt de boeker 3 gratis Nassau ballen cadeau!
 

Wil je twee keer 9 holes op deze prachtige Par-3/4 golfbaan spelen? Golfbaan Weesp daagt je uit. Je loopt een ronde binnen ongeveer 60 minuten, dus ook ideaal om voor of na het werk of even tussendoor je favoriete sport te beoefenen. Profiteer nu: van € 37,- voor € 25,-. 

* Iedere dag geldig tussen 09.00 en 15.00.

Over Golfbaan Weesp

De 9-holes par-3 en par 4-baan met 18 verschillende tee boxen en dus 18 verschillende afstanden tussen de circa 100 en 240 meter is verassend leuk, afwisselend en zeker niet eenvouding. Een hoge bomensingel en de waterpartijen vergen een grote accuratesse van de spelers.

Je kunt dus met recht spreken over een golfbaan met karakter en moeilijkheidsgraad. In combinatie met het karakteristieke -en volgens sommigen- zelfs iconische clubhuis maakt het, dat je deze baan moet spelen.

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp , 9-holes + verlichte driving range met oefenfaciliteiten Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust...

Meer over Golfbaan Weesp

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-06-2022 tot 30-06-2022
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Deze aanbieding kan alleen online worden gereserveerd.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume