Par-3 evenement voor ANWB Golf leden bij Princenbosch
deelname € 12,50 p.p.

Par-3 evenement voor ANWB Golf leden bij Princenbosch

01 sept - 08 okt 2022, Princenbosch

Kom je ook naar de par-3 wedstrijd bij Golfclub Princenbosch? Op 7 oktober bij Golfbaan Princenbosch in de regio Breda spelen we met een gezellige groep leden een laagdrempelige wedstrijd. We starten om 19:00 uur, dus ideaal om na een werkdag lekker te ontspannen op de golfbaan. Maar dan is het toch donker? Dat klopt, maar deze golfbaan is perfect verlicht. 

We spelen voor de gezelligheid, natuurlijk zijn er kleine prijzen te winnen, maar sportiviteit staat voorop. En natuurlijk om andere leden te ontmoeten. De wedstrijd is er voor mensen die net zijn begonnen met golfen of nog niet vaak hebben gegolfd. Maar ook golfers die wel vaker spelen zijn van harte welkom om zichzelf op het korte spel te bewijzen. Je speelsterkte maakt dus niet uit, er is een ongedwongen sfeer.

Afhankelijk van je handicap delen we je in bij een passende categorie:

  •  A (max handicap 18,4) 100% stableford
  • B (handicap 18,5 - 26,4) 100% stableford
  • C (handicap 26,5 - 36) 100% stableford
  • D (handicap 37 - 54) 100% stableford

* Indien er in een categorie minder dan 5 deelnemers zijn zal deze categorie worden samengevoegd met een andere categorie.

Speel je gezellig mee op 7 oktober om 19:00 uur? Je schrijft je in via ons ledensysteem.

Princenbosch

Princenbosch

Onder de rook van Breda ligt de uitdagende 27 holes golfbaan van Princenbosch. Deze baan is ontworpen door landschapsarchitect Alan Rijks. Gevarieerde bos- en...

Meer over Princenbosch

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-09-2022 tot 08-10-2022
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume