2=1 Actie bij Golf Amsteldijk
  2=1  

2=1 Actie bij Golf Amsteldijk

01 juli - 31 aug 2022, Golfbaan Amsteldijk

Profiteer tot en met 31 augustus van aantrekkelijke korting bij Golf Amsteldijk. Want voor toegang tot de 9 Werelden van Golf profiteer je namelijk van de  2=1 actie! In de maanden juli en augustus betaal je slechts € 9,25 per persoon! 

Voorwaarden

  • Je kunt komen trainen op de 9 Werelden van Golf (inclusief driving range ballen) + je kunt de de 9-holes Par-3 baan spelen (eigen golfballen)
  • Deze actie is inclusief het gebruik van Toptracer
  • Deze actie is alleen voor leden van ANWB Golf, de korting wordt verleend op vertoning van minimaal één ANWB Golf NGF-pas.
  • Geldig van maandag tot en met vrijdag
  • Niet geldig in combinatie met andere acties

Over Amsteldijk

Amsteldijk biedt met haar 9 Werelden van Golf de grootste oefenfaciliteit aan van Europa. Op het terrein van 20 hectare oefen je op elke wereld de slagen die je op de baan tegenkomt. Afslaan, chippen, uit bunkers slaan, schuine standslagen, afslaan van natuurgras, vanuit de fairwaybunker naar de vlag slaan, precisieslagen, pitchen en putten: het kan allemaal bij Amsteldijk!

Golfbaan Amsteldijk

Golfbaan Amsteldijk

De door Alan Rijks aangelegde volwaardige A-status 9 holes baan komt met de rivier de Amstel en de prachtige Nesserlaan als begrenzing volledig tot zijn recht. Op onze...

Meer over Golfbaan Amsteldijk

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2022 tot 31-08-2022
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume