50% Korting op jaarlidmaatschap
50% korting

50% Korting op jaarlidmaatschap

02 juli - 31 juli 2020, Pitch & Putt Golf Bussloo

Met een jaarlidmaatschap bij Pitch&Putt Bussloo, een van de beste Par-3 golfbanen van Nederland, speel je onbeperkt en ben je lid van een gezellige club bij een prachtige golfbaan. Pitch&Putt Bussloo met 27 uitdagende holes, wint jaarlijks prachtige prijzen bij Leadingcourses.nl en is heel leuk om te spelen. Bovendien is het de perfecte baan om aan je korte spel werken en deze te verbeteren. Veel golfers gebruiken Pitch&Putt Bussloo als thuisbasis. Ideaal te combineren met je ANWB Golflidmaatschap voor je handicap registratie op de grote baan en de kortingen! Interesse? Maak dan een afspraak en speel een gratis proefrondje!

Je sluit nu een jaarlidmaatschap af voor € 117,50 p.jr., dat is net geen tientje per maand! Je profiteert daarmee van 50% korting. Met het jaarlidmaatschap word je lid van een gezellige club. Met meer dan 140 leden worden regelmatige wedstrijden georganiseerd en ontstaan er veel vriendschappen. Bovendien mag je vrienden, familie of een introducé meenemen om een rondje Pitch&Putt te spelen voor maar €10,00 per persoon!

Over Pitch&Putt Bussloo

Pitch&Putt Golf Bussloo is volgens de Golfers' Choice Awards 2016 van Leadingcourses de beste par-3 golfbaan van Nederland. De golfbaan heeft 27 verschillende zeer uitdagende holes met waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo. Pitch & Putt Golf Bussloo ontvangt veel golfers uit alle hoeken van het land die hun korte spel willen oefenen.

Pitch & Putt Golf Bussloo

Pitch & Putt Golf Bussloo

Spelen op de beste Par 3 van Nederland! De baan van Bussloo is gelegen op ruim 6 hectare bosrijk en heuvelachtig gebied, waarin op zeer natuurlijke wijze...

Meer over Pitch & Putt Golf Bussloo

Actievoorwaarden

  • Geldig van 02-07-2020 tot 31-07-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Deze actie geldt alleen voor het eerste jaar.
  • Je mag niet eerder lid zijn geweest.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume