Superdeal! Ga golfen in Duitse Stijl.
slechts € 49,- p.p.

Superdeal! Ga golfen in Duitse Stijl.

01 juli - 31 dec 2020, Golf International Moyland

Ga dit jaar golfen bij Golf International Moyland en ervaar de Duitse gastvrijheid. Reserveer en speel 18-holes op de championshipsbaan. Geniet van een 18 holes golfronde en sluit de dag af met een heerlijke Duitse schnitzel.

Als lid van ANWB Golf betaal je voor dit Duitse arrangement slechts € 49,- per persoon. Dit is een prachtige aanbieding aangezien het tarief voor een 18-holes greenfee normaal € 50,- bedraagt.

ANWB Golf Duitse arrangement

Het ANWB Golf Duitse arrangement in het kort:

  • 18-holes greenfee
  • schnitzel met pommes

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Stuur een e-mail naar info@golfinternationalmoyland.de o.v.v. ANWB Golf arrangement.

Over Golf International Moyland

Golf International Moyland ligt op ongeveer 1 uur en 20 minuten vanaf Utrecht, nabij het Duitse Kleef. De golfbaan is begin 2018 intensief verbeterd door de greenkeepers. De baan wordt gewaardeerd vanwege de brede fairways die zeer goed te bespelen zijn voor de hoge handicapper en uitdagend voor de ervaren golfer. Geniet van de schitterende vergezichten en uitdagende waterpartijen. De 18-holes championshipsbaan ligt om maar liefst 82 hectare.

 

Golf International Moyland

Golf International Moyland

Golfen op Golf International Moyland, voor elke golfer van elk niveau een belevenis. De championshipsbaan van 18 holes ligt op maar liefst 82 hectare. Omzoomd door...

Meer over Golf International Moyland

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2020 tot 31-12-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume