ANWB Golf leden spelen het 2e uur gratis
2e uur Gratis  

ANWB Golf leden spelen het 2e uur gratis

01 apr - 31 dec 2022, Golflounge Amsterdam

Als ANWB Golf lid profiteer je tot en met 31 december 2022 van een mooi voordeel. Als je een Box huurt in Golflounge Amsterdam ontvang je het tweede uur gratis! 

Golflounge Amsterdam is een belevenis voor jong en oud. Een leuk uitje met vrienden, familie of collega's, waarbij je op een ongedwongen manier golfen combineert met een borrel terwijl de muziek de sfeer naar nog gotere hoogtes brengt.

Je mag je eigen golfspullen meenemen, maar dat hoeft niet. Er staan golfclubs voor je klaar en de ballen zijn inbegrepen bij de huurprijs van een Box.
 

Golflounge Amsterdam

Golflounge Amsterdam

Golf is meer dan alleen afslaan, dus golfen bij Golflounge Amsterdam doe je natúúrlijk onder het genot van een hapje en drankje. Zo kun je genieten van fingerfood met...

Meer over Golflounge Amsterdam

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-04-2022 tot 31-12-2022
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume