Twilight greenfee aanbieding
tot 27% voordeel

Twilight greenfee aanbieding

01 apr - 31 mei 2021, Crayestein Golfbaan

Als lid van ANWB Golf profiteer je tot eind mei van een speciaal Twilight tarief. Op maandag tot en met donderdag betaal je na 17:00 uur € 29,- voor een 9-holes greenfee. Dat is een korting van ruim 26%!

In het weekend is de korting nog hoger. Op vrijdag, zaterdag en zondag, na 17:00 uur, betaal je voor een greenfee namelijk € 32,50. Dat is een korting van ruim 27% ten opzichte van het normale tarief.

Over Crayestein Golf

Aan de rand van de Hollandsche Biesbosch, ten oosten van Dordrecht, ligt de 18 holes golfbaan van Crayestein Golf. In een afwisselend landschap liggen uitdagende holes en uitstekende snelle greens.

 

Crayestein Golfbaan

Crayestein Golfbaan

Aan de rand van de Hollandsche Biesbosch, ten oosten van Dordrecht, ligt de 18 holes golfbaan van Crayestein Golf. In een afwisselend landschap liggen uitdagende holes...

Meer over Crayestein Golfbaan

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-04-2021 tot 31-05-2021
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume