Wintergreenfee Het Rijk van Margraten
9-holes v.a. € 27,- p.p.

Wintergreenfee Het Rijk van Margraten

01 feb - 28 feb 2021, Het Rijk van Margraten

Gaan je clubs deze winter in de kast of trek je thermokleding aan en geniet je van de winterse omstandigheden op de golfbaan? De winter is een uitgelezen kans om te oefenen en je voor te breiden op het nieuwe sezoen. 

Speel op de mooie banen van Het Rijk tegen mooie tarieven én betaal niets extra's wanneer je op zomergreens speelt! Bovendien gaan de golfbanen van Het Rijk pas over op wintergreens wanneer het vanwege de weersomstandigheden echt niet anders kan.

Een 9-holes golfronde speel je al vanaf € 27,- p.p. Een 18-holes golfronde vanaf € 43,50. Bekijk alle tarieven op de website van Het Rijk Golfbanen.

Het Rijk van Margraten

Het Rijk van Margraten

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in...

Meer over Het Rijk van Margraten

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-02-2021 tot 28-02-2021
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume