Wintergreenfee Het Rijk van Nijmegen
9-holes v.a. € 28,- p.p.

Wintergreenfee Het Rijk van Nijmegen

01 dec - 28 feb 2022, Het Rijk van Nijmegen

Gaan je clubs deze winter in de kast of trek je thermokleding aan en geniet je van de winterse omstandigheden op de golfbaan? De winter is een uitgelezen kans om te oefenen en je voor te breiden op het nieuwe sezoen. 

Speel op de mooie banen van Het Rijk tegen mooie tarieven én betaal niets extra's wanneer je op zomergreens speelt! Bovendien gaan de golfbanen van Het Rijk pas over op wintergreens wanneer het vanwege de weersomstandigheden echt niet anders kan.

Een 9-holes golfronde speel je al vanaf € 28,- p.p. Een 18-holes golfronde vanaf € 45,-. Bekijk alle tarieven op de website van Het Rijk Golfbanen.

Het Rijk van Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen

45 volwaardige holes in een schitterende omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende...

Meer over Het Rijk van Nijmegen

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-12-2021 tot 28-02-2022
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume