Opfriscursus • 1 dag cursus mét baanles met € 10,- ledenvoordeel
leden € 89,- p.p.

Opfriscursus • 1 dag cursus mét baanles met € 10,- ledenvoordeel

zaterdag 21 mei 2022 - zaterdag 31 dec 2022, Golfcentrum De Hoge Dijk

Prijs voor leden€ 89,-

Prijs voor niet-leden€ 99,-

Handicap37-54

StarttijdWisselend

Geef je golfspel een opkikker door een dag te trainen onder begeleiding van een PGA Professional

Ben je een tijdje uit het golf geweest en wil je weer beginnen? Of ben je net begonnen en wil je graag je basis nog wat versterken voordat je er zelfstandig tegenaan gaat? Dan is deze cursus ideaal voor jou! In 1 dag worden alle slagen behandeld, wordt je theorie bijgespijkerd en ga je de baan in met één van onze PGA Professionals. Zo ben je er weer helemaal klaar voor als je zelfstandig de baan in wilt. Zekerheid is namelijk essentieel voor goed golfspel, en dat is uiteindelijk natuurlijk wat we allemaal willen!

Hoe ziet deze dag eruit?

10:00 – Begin cursus

We beginnen de dag met het kennismaken met de PGA Professional en de rest van de groep en het doornemen van het dag programma.

10:00 – 13:00 – Les op de drivingrange 

Hier wordt alle belangrijke slagen behandeld door de pro. Je krijgt les in putten, chippen, lange slagen en we nemen de bunker uiteraard ook mee.

13:00 – 14:00 – Lunch in de Brasserie

Na de 3 uur les heb je 1 uur pauze om even bij te komen en wat te eten. Tijdens de lunch zal de professional ingaan op onderdelen van de theorie.

14:00 – 16:00 – Baanles

Je gaat een baan lopen met de professional om wat je net geleerd hebt toe te passen in de baan. Zo kan je het de volgende keer weer met alle zekerheid zelf!

16:00 – Einde cursus

Om 16:00 ben je klaar met de cursus en zal er een korte nabespreking zijn. Mocht je nog vragen hebben over een vervolg cursus of lessen is dit het moment om het aan de pro te vragen!

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam. De Holendrecht en Bullewijk banen vormen een 18 holes wedstrijdbaan (Par 71)...

Meer over Golfcentrum De Hoge Dijk

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume