Shortbreak Best Western Hotel Slenaken
vanaf € 319,-  

Shortbreak Best Western Hotel Slenaken

03 mrt - 28 dec 2021

Eerste aankomstdatum03 mrt 2021

Laatste aankomstdatum28 dec 2021

Vanaf prijs€ 319,-

Handicap0-54

Aantal greenfees2

Aantal overnachtingen2

Aantal ontbijt2

Aantal diners2

Gelegen middenin het Limburgse heuvellandschap aan de rand van het plateau van Heyenrath en op een hoogte van 220 meter biedt Best Western Hotel Slenaken uitzicht over het pittoreske dorpje Slenaken, de Gulp Vallei en België. Het is de ligging die dit hotel mede interessant maakt voor een afwisselende golfvakantie.

Shortbreak vanaf € 319,-

  • 2 nachten junior suite
  • 2-persoonskamer standaard | halfpension
  • 2 (4-gangen)diners 
  • 2 greenfees Henri Chapelle Viviers / Het Rijk van Margraten (inclusief koffie met vlaai)

Het Rijk van Margraten

Harmonieus gelegen tussen glooiende landerijen en oude bossen in het Zuid-Limburgse landschap geeft Het Rijk van Margraten een mooi panorama op de Limburgse hoofdstad en tot ver over de landsgrens, de Belgische Kempen.

Henri-Chapelle Viviers

De spectaculaire parklandbaan Viviers van Henri-Chapelle is goed onderhouden en panoramisch gelegen aan de rand van de Ardennen, omringd door bomen, hagen en velden. In een oase van rust vormen de veelal (sterk) glooiende fairways en kleine greens een echte uitdaging met prachtige vergezichten.

images/golfreizen/golfreizen.png

Deze golfreis word je aangeboden door Pin High Golftravel. Meer informatie vind je op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume