Shortbreak Hotel de Villa
vanaf € 289,-  

Shortbreak Hotel de Villa

12 feb - 29 dec 2021

Eerste aankomstdatum12 feb 2021

Laatste aankomstdatum29 dec 2021

Vanaf prijs€ 289,-

Handicap0-54

Aantal greenfees2

Aantal overnachtingen3

Aantal ontbijt2

Aantal diners2

Hotel de Villa is een kleinschalig en gezellig hotel met een historisch karakter in het centrum van het Brabantse Dongen. Subtiel verscholen in het groen van een prachtig oud park. De monumentale villa dateert van eind 19e eeuw. Het pand is zorgvuldig gerenoveerd en de authentieke uitstraling is bewaard gebleven. De informele gastvrijheid samen met de huiselijke sfeer zorgen ervoor dat je je hier meteen thuis voelt.

Shortbreak vanaf € 289,-

  • 2 nachten 
  • 2-persoonskamer charme inclusief ontbijt
  • 2 (3-gangen)diners 
  • 2 greenfees Golfpark Turfvaert / Oosterhoutse Golfclub

Gratis 3e nacht inclusief ontbijt bij aankomst op zondag in de periode 07-03 tot 25-04-21 of 03-10 tot 31-10-21. 

Golfpark Turfvaert

De Turfvaert is een 18-holes inland links course, gebaseerd op de strategieën en speelkarakteristieken van de beroemde, klassieke Britse golfbanen. De baan is natuurlijk ingebed in de omgeving. Vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler.

Oosterhoutse Golfclub

De gerenommeerde Oosterhoutse Golfclub was afgelopen jaar gastheer van het Nederlands kampioenschap. De bosbaan, met hier en daar water in het spel, is voor elke handicapspeler een uitdaging. Ware Brabantse gastvrijheid. Handicap aanbevolen.

images/golfreizen/golfreizen.png

Deze golfreis word je aangeboden door Pin High Golftravel. Meer informatie vind je op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume