Shortbreak Landgoed De Uitkijk
vanaf € 329,-  

Shortbreak Landgoed De Uitkijk

14 feb - 28 dec 2021

Eerste aankomstdatum14 feb 2021

Laatste aankomstdatum28 dec 2021

Vanaf prijs€ 329,-

Handicap0-54

Aantal greenfees2

Aantal overnachtingen2

Aantal ontbijt2

Aantal diners2

Bijna een eeuw geleden liep er een zandpad tussen Hellendoorn, Nijverdal en Holten. Een pleisterplaats om even uit te rusten ontbrak echter. Met een vooruitziende blik en een neus voor ondernemen liet mevrouw Mollink er een theehuis en een uitkijktoren bouwen. Een gouden greep! Nog steeds is Landgoed De Uitkijk een geliefde locatie waar de gasten graag neerstrijken.

Shortbreak vanaf € 329,-

  • 2 nachten 
  • 2-persoonskamer charme inclusief ontbijt
  • 2 diners (1 x 3-gangen en 1 x 4-gangen)
  • 2 greenfees Hooge Graven Golf & Country Club / Golfclub de Koepel /

Gratis upgrade van charme naar deluxe kamer bij aankomst op zondag in de periode 14-02/19-12-21 indien geboekt vóór 1 april 2021 en indien beschikbaar bij reservering. 

Hooge Graven Golf & Country Club

Deze baan wordt wel één van de mooiste bosbanen van Nederland genoemd. Het is een lange wedstrijdbaan die niet alleen qua natuurschoon een lust om te spelen, maar ook qua uitdaging en afwisselende lay-out. De ambiance is, mede door de afwezigheid van verkeerslawaai, uniek.

Golfclub de Koepel

Golfclub de Koepel is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18-holes par 70-baan. De golfbaan slingert door een mooi stukje natuurgebied dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen en heeft een afwisselend karakter.

Golfreis in Coronatijd

Pin High zocht uit bij welke bestemmingen in Nederland je tijdens de lockdown periode kunt golfen en corona proof kunt overnachten. En jawel, van Texel tot Limburg zijn er tal van mogelijkheden waarbij je ontbijt en dineert aan een vaak keurig gedekte tafel op je eigen kamer. Op de door Pin High geselecteerde banen kun je bovendien gewoon 18-holes spelen in 2-ballen.

images/golfreizen/golfreizen.png

Deze golfreis word je aangeboden door Pin High Golftravel. Meer informatie vind je op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume