Weekpackage Appartementen Isla Canela
vanaf € 379,-  

Weekpackage Appartementen Isla Canela

09 nov - 31 dec 2021

Eerste aankomstdatum09 nov 2021

Laatste aankomstdatum31 dec 2021

Vanaf prijs€ 379,-

Handicap0-54

Aantal greenfees7

Aantal overnachtingen7

Aantal ontbijt0

Aantal diners0

Het resort bestaat uit een boutique hotel, zwembad, leuke 18-holes golfbaan en 30 ruime 2-slaapkamer appartementen (ca. 80 m²) waar je tegen een onverslaanbare prijs kunt verblijven. De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Je kunt gebruikmaken van de faciliteiten in het hotel (restaurant, bar).

 

Weekpackage vanaf € 379,-

  • auto categorie C - Seat Ibiza of vergelijkbaar
  • 7 nachten 2-slaapkamer appt. o.b.v. 4-persoonsbezetting
  • 5 greenfees Isla Canela
  • 2 greenfees Valle Guadiana Links

Isla Canela

Een verrassende golfbaan. Het parcours is over het algemeen vlak met enkele lichte glooiingen. De baan is begroeid met olijf-, eucalyptus- en sinaasappelbomen. De vele waterpartijen maken de baan tot een uitdaging voor zowel de lage als de hoge handicappers.

Valle Guadiana Links

Deze uitdagende vlakke parklandbaan met aardig wat water en lengte ligt schilderachtig aan de oevers van de rivier Guadiana met een spectaculair uitzicht op Portugal en de monding van de grensrivier. Door de ligging aan de rivier krijgt u een echt linksgevoel.

images/golfreizen/golfreizen.png

Deze golfreis word je aangeboden door Pin High Golftravel. Meer informatie vind je op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume