Weekpackage La Cala Golf & Spa Resort
vanaf € 649,-  

Weekpackage La Cala Golf & Spa Resort

01 dec - 14 feb 2022

Eerste aankomstdatum01 dec 2021

Laatste aankomstdatum14 feb 2022

Vanaf prijs€ 649,-

Handicap0-54

Aantal greenfees4

Aantal overnachtingen7

Aantal ontbijt7

Aantal diners0

Het La Cala Golf & Spa Resort is een van de grootste golfresorts met maar liefst drie eigen 18-holesbanen. Dit smaakvol ingerichte golfhotel met uitzicht over de banen ligt in alle rust in een prachtig, ongerept berglandschap. Hier geniet je van een heerlijke golfvakantie.

 

Weekpackage vanaf € 649,-

  • auto categorie B - Seat Ibiza of vergelijkbaar
  • 7 nachten 2-pk
  • 3 x toegang tot spa experience à 90 minuten
  • 1 x 12 Srixon golfballen per boeking
  • 2 greenfees La Cala America incl. shared buggy
  • 1 greenfee La Cala Asia incl. shared buggy
  • 1 greenfee La Cala Europe incl. shared buggy

La Cala America

Deze populaire en zeer glooiende baan slingert letterlijk door de bergen en biedt je fantastische vergezichten. Vanaf de 15e en 16e hole heb je een prachtig uitzicht over het resort, de bergen en de Middellandse Zee.

La Cala Asia

Deze baan wordt gekenmerkt door smalle fairways, blinde holes, verhoogde greens, verrassende waterhindernissen, dichte rough en schitterende vergezichten. De 11e hole, waarbij je een ravijn moet overbruggen, vormt tezamen met hole 9 en 10 een gevaarlijk 'super trio' voor je scorekaart.

La Cala Europe

Een sensationele prachtbaan en een must om te spelen. Schitterend en ongerept gelegen in het mooie berggebied, iets landinwaarts. De smalle tot brede fairways, grote hoogteverschillen en snelle, ondulerende greens vereisen veel techniek en tactiek om je handicap te kunnen spelen.

images/golfreizen/golfreizen.png

Deze golfreis word je aangeboden door Pin High Golftravel. Meer informatie vind je op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume