Weekpackage Royal Obidos Spa Golf Resort
vanaf € 649,-  

Weekpackage Royal Obidos Spa Golf Resort

09 nov - 24 okt 2022

Eerste aankomstdatum09 nov 2021

Laatste aankomstdatum24 okt 2022

Vanaf prijs€ 649,-

Handicap0-54

Aantal greenfees3

Aantal overnachtingen7

Aantal ontbijt7

Aantal diners0

Niet ver van het historische plaatsje Obidos, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, ligt in een groene oase het Evoluteé Royal Obidos Spa & Golf Resort. Vanaf het balkon kijkt u uit over de zeer goed onderhouden baan van Royal Obidos, het laatste meesterwerk van Seve Ballesteros. Met in de verte het meer en de lagune heb je werkelijk een adembenemend uitzicht.

Weekpackage vanaf € 649,-

  • auto categorie C - Seat Ibiza of vergelijkbaar
  • 7 nachten 2-pk superior | ontbijt
  • 1 greenfee Royal Obidos
  • 1 greenfee West Cliffs
  • 1 greenfee Praia D'El Rey

Royal Obidos

Royal Obidos is geopend in 2012 en heeft zich in razend tempo als topbaan bewezen. Het is een baan van de hand van Seve Ballesteros en een ware aanwinst in de Silver Coast regio. Je kunt de baan het beste beschrijven als een heidebaan met brede fairways en glooiende greens.

West Cliffs

Deze baan, een ontwerp van Dye, voert u mee door een uitgestrekt beschermd natuurgebied dat volledig in zijn waarde is gelaten. Bijzonder is dat u vanaf elke hole geniet van een schitterend uitzicht op zee. De eerste verwachtingen zijn hooggespannen.

Praia D'El Rey

Op een uur rijden van Lissabon ligt in een prachtig duinlandschap de fenomenale links course Praia D'El Rey. Op deze door Cabell B. Robinson ontworpen, pittige 18-holes championshipbaan zijn geen 2 holes hetzelfde, waardoor de baan zowel de hoge als de lage handicapper blijft uitdagen

images/golfreizen/golfreizen.png

Deze golfreis word je aangeboden door Pin High Golftravel. Meer informatie vind je op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume