Attentie: Binnenkort hebben we een nieuwe website. Nu al testen!

ANWB Golf Midweektour Luxemburg
18 leden gaan mee

ANWB Golf Midweektour Luxemburg

11 juli - 15 juli 2022

Eerste aankomstdatum11 juli 2022

Laatste aankomstdatum15 juli 2022

Vanaf prijs

Handicap0-54

Aantal greenfees

Aantal overnachtingen

Aantal ontbijt

Aantal diners

Op verzoek van veel leden organiseren we dit jaar een drietal midweek wedstrijden in Luxemburg en Frankrijk. Gezelligheid staat voorop, ontmoet andere leden en speel op prachtige banen. Reeds 18 leden gaan mee!

Zin om in juli op drie mooie golfbanen in het buitenland te spelen? Samen met andere leden van ANWB Golf? Schrijf je in voor één, twee of drie wedstrijden die we organiseren op golfbanen in Luxemburg en Frankrijk. De wedstrijden zijn onderdeel van de midweektour, we spelen dus doordeweeks. 

We spelen op de volgende data:

  1. Dinsdag 12 juli: Golf International de Longwy in Frankrijk | € 50,- | inschrijven
  2. Woensdag 13 juli: Golf & Country Club Christnach in Luxemburg | € 48,- | inschrijven 
  3. Donderdag 14 juli: Country Club Kikuoka in Luxemburg | € 80,- | inschrijven

Schrijf je per wedstrijd in. Wil je met alle drie de wedstrijden meespelen? Schrijf je dan drie keer in.

 

Bepaal zelf je reis & verblijf

Je bent helemaal vrij om ervoor te kiezen of je met één, twee of alledrie de wedstrijden wil meespelen. Daarom is het handig om zelf je verblijf te regelen. De wedstrijdleiding en het grootste deel van de leden verblijft in Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon, op de grens van België en Luxemburg (op 289 km vanaf Breda). Vanaf dit hotel is je reistijd maximaal 50 minuten naar de verst liggende golfbaan. Wil je ook in dit hotel verblijven? Maak dan gebruik van dit formulier. Uiteraard kun je ook zelf een accommodatie regelen.


Hoeveel leden kunnen er meespelen?

Er kunnen maximaal 70 deelnemers (per wedstrijd) meedoen. Wil je weten wie er meegaan? In ons ledensysteem zie je per wedstrijd wie er meespelen: | 12 juli | 13 juli | 14 juli


Kan ik met mijn handicap meespelen?

De wedstrijd zijn voor alle golfers met minimaal handicap 54.  De sportiviteit en gezelligheid staat voorop, je hoeft geen pro te zijn om mee te spelen. Eerlijk = eerlijk, het helpt als je een beetje een balletje kunt slaan. Twijfel je of deze wedstrijden bij je passen? Neem gerust contact met ons op via email. We houden bij het indelen van de flights rekening met de handicaps en je voorkeuren.

 

Waarom deze golfbanen?

golfbanen golfreis anwb luxemburg frankrijkWe hebben deze banen gekozen op verzoek van leden. Meer informatie over de banen vind je op Leadingcourses.com. Golf International de Longwy (Frankrijk) wordt daar beoordeeld met gemiddeld een 7,7. Bijzonder aan deze baan: in 2018 werd hier de Ryder Cup gehouden.

Golf & Country Club Christnach (Luxemburg) ligt in het "Luxemburgse Klein Zwitserland" en ligt naast het Duits-Luxemburgse natuurpark, op  ongeveer  24 km van de stad Luxemburg.  De golfbaan wordt op Leadingcourses.com beoordeeld met een 6.9.  

Country Club Kikuoka (Luxemburg) ligt nabij het wijnproducerende gebied van de Moezel en op slechts 15 km van het stadscentrum. Deze golfbaan is niet goedkoop, maar wordt als prachtig (uitzicht op Luxemburgse heuvels) en van hoge kwaliteit ervaren. Bovendien is deze baan ook goed te spelen voor de wat minder gevorderde golfer. De waardering op Leadingcourses.com is een 8.5. 

 

images/partners/anwb_logo.png

Samen met andere leden van ANWB Golf en de wedstrijdleiding in hetzelfde hotel verblijven? Boek dan Van der Valk Hotel Luxembourg-Arlon.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume