Attentie: Binnenkort hebben we een nieuwe website. Nu al testen!

ANWB Golf Toernooi Brabant 2022
vanaf € 479,- p.p.

ANWB Golf Toernooi Brabant 2022

23 sept - 25 sept 2022

Eerste aankomstdatum23 sept 2022

Laatste aankomstdatum25 sept 2022

Vanaf prijs€ 479,-

Handicapmaximaal 36

Aantal greenfees3

Aantal overnachtingen2

Aantal ontbijt2

Aantal diners2

Minimaal aantal deelnemers: 20, maximaal 30 personen. Voor dit toernooi geldt minimaal hcp 36.

Met een gezellige groep een weekend golfen op drie prachtige Nederlandse golfbanen. Van 23 tot 25 september 2022 organiseren we een gezellig toernooi en speel je 3 dagen op Brabants mooiste banen, waaronder de hooggewaardeerde golfbaan De Swinckelsche. Je speelt daarnaast op Golf De Gulbergen met onverwachte hoogteverschillen en op de afwisselende baan van Best Golf. Je verblijft in het sfeervolle Hotel La Sonnerie. In dit voormalige klooster ervaar je de pure Brabantse gastvrijheid, zowel op het gebied van service als van smaak.

De wedstrijdleiding is in handen van ANWB Golf. Het minimum aantal deelnemers is 20, het maximum aantal 30. 

 

Verblijf in Hotel Restaurant La Sonnerie

Je verblijft 2 nachten op basis van halfpension in Hotel Restaurant La Sonnerie. Dit hotel is gevestigd in het voormalige klooster van de Zusters der Liefde in het hart van het gastvrije plaatsje Son. La Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren ('Sonnerie' betekent in het Frans klokgelui). Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen. Het hotel en restaurant worden gerund door een enthousiaste familie met nog persoonlijke aandacht voor de gasten.  

La Sonnerie golf terras hotel tuin 2021

Volledige pakket

  • 2 nachten 2-pk luxe | halfpension (3-gangendiner) incl. wijnarrangement
  • 2 lunchpakketten
  • 3 greenfees (Best Golf, Gulbergen & De Swinckelsche)

De kosten bedragen € 479,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. 

Dit golftournooi wordt in samenwerking met Pin High georganiseerd. Doe je mee? Gezellig! Je bevestigt je deelname en boekt deze reis op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume