ANWB Golf Toernooi Noord-Holland 2021
vanaf € 449,- p.p.

ANWB Golf Toernooi Noord-Holland 2021

11 juni - 13 juni 2021

Eerste aankomstdatum11 juni 2021

Laatste aankomstdatum13 juni 2021

Vanaf prijs€ 449,-

Handicap0-54

Aantal greenfees3

Aantal overnachtingen2

Aantal ontbijt2

Aantal diners2

Het toernooi wordt Coronaproof georganiseerd. Voor dit toernooi geldt de Pin High geld terug garantie.

In juni organiseren we op drie mooie Noord-Hollandse golfbanen, in de regio Amsterdam, een ANWB Golf toernooi. We starten op de parkbaan de Amsterdamse Golf Club, dag 2 spelen we op Spaarnwoude en we sluiten het toernooi op de laatste dag af bij Haarlemmermeersche GC. Overnachten doen we in het 4-sterrenhotel Courtyard By Marriott hotel in Hoofddorp.

De wedstrijdleiding is in handen van ANWB Golf. Het minimum aantal deelnemers is 20, het maximum aantal 26. Voor dit toernooi geldt minimaal hcp 54.

Vrijdag 11 juni: aankomst & spelen bij De Amsterdamse Golf Club

We spelen 18-holes bij De Amsterdamse Golf Club, behorende bij de 10 oudste golfverenigingen in Nederland. Deze parkbaan wordt op Leadingcourses.com beoordeeld met een 7.8. Gastvrijheid, voldoende uitdaging door de afwisselende holes en goede kwaliteit greens en fairways kenmerken deze baan. We starten vanaf 11:00 uur. Na afloop reis je naar Courtyard By Marriott hotel in Hoofddorp (ongeveer 20 minuten rijden). Na het inchecken geniet je 's avonds met elkaar van een heerlijk diner inclusief drankjes. De ANWB Golf wedstrijdleiding maakt dan ook de prijswinnaars van de dag bekend. Tevens hoor je deze avond de starttijd voor de volgende dag.

Zaterdag 12 juni: Golfclub Spaarnwoude

Na het ontbijt vertrekken we naar Golfclub Spaarnwoude (30 minuten rijden). Golfclub Spaarnwoude ligt in het natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude, vlakbij Amsterdam. Het golfcomplex behoort met 66 holes tot de golfbanen met de meeste holes van Europa. De holes liggen in een overwegend bosrijke omgeving afgewisseld met uitdagende waterpartijen.De golfbaan wordt op Leadingcourses.com beoordeeld met een 7.6. We starten vanaf 11:00 uur. De wedstrijdleiding zorgt voor een lunchpakket in de baan. Na je ronde rij je terug naar het hotel voor een heerlijk diner inclusief drankjes. Ook deze avond verzorgt ANWB Golf de prijsuitreiking en ontvang je de startlijst voor de laatste speeldag.

Zondag 13 juni: Haarlemmermeersche Golf Club

Op de laatste speeldag spelen we op de golfbaan van de Haarlemmermeersche Golfclub. De baan ligt op 10 minuten rijden vanaf het hotel. De Haarlemmermeersche (beoordeeld met een 7,6) bestaat uit drie lussen van 9 holes waarvan de combinatie Leeghwater-Lynden de championship course vormt. Een deel van de 27 holes loopt door een typisch Hollands landschap, terwijl een ander deel in een fraai geonduleerd parklandschap met jonge eikenbossen ligt. We starten vanaf 09:00 uur. Ook voor deze dag ontvang je van de wedstrijdleiding een lunchpakket voor in de baan. Na afloop verzamelen we bij het clubhuis en vindt daar de prijsuitreiking plaats. Zowel de dagprijzen als de toernooiprijzen worden onder groot applaus aan de beste spelers uitgereikt.

 

ANWB Golf Toernooi

Het toernooi is voor zowel gevorderde als beginnende golfers. Bij de indeling van de flights houden we rekening met het speelniveau zodat je altijd kunt genieten van een fijne golfronde. We strijden om de eer, maar natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen kan meedingen voor de prijzen.

Per wedstrijd reiken we aan de beste twee spelers van elke categorie de dagprijzen uit. De prijzen, zoals een doosje ballen, paraplu, handdoekje, pitchfix of drinkfles worden uitgereikt aan de spelers die per handicapcategorie op de 1e of 2e plaats zijn geeïndigd.

We organiseren het toernooi Coronaproof op basis van de dan geldende regels. Indien het niet is toegestaan een fysieke prijsuitreiking te organiseren dan organiseren we dit digitaal. Bij de flightindeling gaan we uit van 4-ballen, tenzij de regels dat niet toestaan.  

Verblijf in ****Courtyard by Marriott hotel

Je verblijft 2 nachten in een 2-persoonskamer deluxe in 4-sterrenhotel Courtyard by Marriott hotel in Hoofddorp. De deluxe kamer is ruim, modern en voorzien van Marriott-bedden. 

marriott courtyard hoofddorp anwb 

Volledige pakket

  • 2 nachten 2-pk deluxe| ontbijt
  • 1 x diner (3-gangen Brasserie) inclusief drankjes
  • 1 x diner (3-gangen Barraca) inclusief drankjes
  • 2 lunchpakketten
  • 6x Srixon golfballen per persoon
  • 3 greenfees (Amsterdamse, Spaarnwoude, Haarlemmermeersche)

De kosten bedragen € 449,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. De kosten voor een 2-persoonskamer voor alleengebruikt bedragen € 509,-.

Ga je mee? Boek dan snel via Pin High. Voor dit toernooi geldt de Pin High geld terug garantie.

Dit golftournooi wordt in samenwerking met Pin High georganiseerd. Doe je mee? Gezellig! Je bevestigt je deelname en boekt deze reis op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume