Attentie: Binnenkort hebben we een nieuwe website. Nu al testen!

ANWB Golf Zomertour Finaleweekend
v.a. € 479,- p.p.

ANWB Golf Zomertour Finaleweekend

14 juli - 17 juli 2022

Eerste aankomstdatum14 juli 2022

Laatste aankomstdatum17 juli 2022

Vanaf prijs€ 479,-

Handicapmaximaal 36

Aantal greenfees3

Aantal overnachtingen3

Aantal ontbijt3

Aantal diners3

Deze reis bieden wij aan met zekerheid van de ANWB; daarom bieden we je de zekerheid van gratis annuleren én krijg je bij ons gewoon je geld terug wanneer je reis door een negatief reisadvies niet door kan gaan.

Ga mee met ANWB Golf naar het Finaleweekend van de zomertour. Een prachtig en gezellig toernooi in Duitsland van donderdag 14 juli t/m zondag 17 juli 2022. Een evenement dat je zeker niet mag missen! Geniet van een volledig verzorgd en gezellig toernooi in Duitsland.

Wanneer

Aankomst op donderdag 14 juli en vertrek zondag 17 juli 2022.

Handicap

Er geldt een maximale handicap van 54 (EGA handicap).

Starttijden

vrijdag 15 juli; wedstrijd (2-tee) vanaf 10.00 uur
zaterdag 16 juli; wedstrijd (2-tee) vanaf 10.00 uur
zondag 17 juli; Gezelligheid (2-tee) vanaf 10.00 uur

Je verblijft in…

Het het Ahauser Land- & Golfhotel midden in het idyllische Münsterland, ongeveer 9 km van de Nederlandse grens. Het 4-sterrenhotel ligt op een uitstekende locatie in het midden van de 36 holes golfbaan van de Ahaus Golf en Country Club.
De 36-holes golfbaan van de Golf- & Landclub Ahaus behoort tot de beste golfbanen van Duitsland en heeft de titel "Premier European Golf Course" gewonnen en heeft op leading courses een 8.0 o.b.v. 121 beoordelingen. In tegenstelling tot de baan afgelopen jaar bij St Omer is de baan van Auhaus vlakker, breder en toegankelijker.

Groepsgrootte

Er kunnen maximaal 70 deelnemers meedoen. Wil je weten wie er meegaan? Ga naar https://leden.anwbgolf.nl, login en klik op de wedstrijd van 15 juli bij Ahaus en klik dan op het tabblad deelnemers.

Verblijf

  • We verblijven dit jaar met alle deelnemers in Ahauser Land- & Golfhotel. 
  • Prijzen op basis van 2 personen: € 479,-
  • De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 25,- per nacht.
  • Er kunnen maximaal 2 personen per kamer verblijven.
  • Leden van ANWB Golf ontvangen € 25,- korting per boeking.
  • Deze reis wordt uitgevoerd i.s.m. met ANWB Reizen en zijn exclusief boekingskosten (€ 25,-), SGR Bijdrage (€ 10,-) en calamiteitenfonds (€ 2,50).
  • Dit weekend maakt onderdeel uit van de ANWB Golf Zomertour. 
  • Korting voor non-golf, minder nachten en/of minder diners is niet mogelijk.

Klassement

Tijdens de wedstrijden van de ANWB Golf Zomertour wordt een klassement bijgehouden. In dit klassementnworden de scores per wedstrijd o.b.v. 100% stableford bijgehouden. Na de laatste wedstrijd van hetfinaleweekend worden de klassementswinnaars bekend gemaakt. ANWB Golf heeft besloten om dit jaar geen geldprijzen meer beschikbaar te stellen. In plaats daarvan zullen we zorgen voor andere finaleprijzen. Om in aanmerking te komen voor de finaleprijzen is aanwezigheid bij het finaleweekend verplicht. 

Hieronder de aanvullende voorwaarden van het wedstrijdtreglement.

Minimale deelname 5x;
- beste vijf 100%-stablefordscores volgens WR 78;
- bij iedere deelname moet de speler in het bezit zijn van een EGA handicap;
- In aanvulling op de bepaling van WR 73, dienen de winnaars deel te nemen aan het finaleweekend;
- Indien meer spelers een gelijke plaats in het eindklassement innemen geldt de bepaling van WR 72.

Samenvoegen categorieën
- een categorie met minder dan 10 spelers wordt samengevoegd met een onderliggende categorie;
- indien er geen onderliggende categorie is volgt samenvoeging met de bovenliggende categorie;
- in de samengevoegde categorie worden prijzen van beide categorieën uitgekeerd;
- in de samengevoegde categorie geldt dat prijzen doorschuiven.

Daarnaast maak je bij elke wedstrijd kans op mooie prijzen!

Ahauser Land- & Golfhotel

Midden in het idyllische Münsterland, in Ahaus Alstätte, 1,5 uur vanaf Utrecht, vind je het Ahauser Land- & Golfhotel. Het 4-sterrenhotel ligt op een uitstekende locatie in het midden van de 36 holes golfbaan van de Golf- & Landclub. De kamers zijn elegant ingerichte en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Faciliteiten: Receptiezaal (lobby), lift, gratis parkeren is direct bij het hotel, bar, fitnessruimte met sauna en solarium, 2 restaurants, rolstoelvriendelijk, terrassen, vergaderzalen & golfbaan

Golf- und Landclub Ahaus

De 36-holes golfbaan van de Golf- & Landclub Ahaus behoort tot de beste golfbanen van Duitsland en heeft de titel "Premier European Golf Course" gewonnen en heeft op leading courses een 8.0 o.b.v. 121 beoordelingen. In tegenstelling tot de baan afgelopen jaar bij St Omer is de baan van Auhaus vlakker, breder en toegankelijker. De baan is opgedeeld in een zuid, oost, west en noord lussen (4 x 9 holes). Alle lussen zijn volwaardige wedstrijdbanen.

images/partners/anwb_logo.png

In 2022 gaan we in periode donderdag 14 juli t/m zondag 17 juli 2021 naar Golf- en Landclub Ahaus. Volledig verzorgd toernooi, 3x greenfee Golf- en Landclub Ahaus,...

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume