Pin High Finaleweekend in Noord Frankrijk
v.a. € 499,- p.p.

Pin High Finaleweekend in Noord Frankrijk

15 juli - 18 juli 2021

Eerste aankomstdatum15 juli 2021

Laatste aankomstdatum18 juli 2021

Vanaf prijs€ 499,-

Handicapmaximaal 36

Aantal greenfees3

Aantal overnachtingen3

Aantal ontbijt3

Aantal diners3

Ga mee met ANWB Golf naar het Finaleweekend van de Pin High Zomertour. Een prachtig en gezellig toernooi in Noord-Frankrijk van donderdag 15 juli t/m zondag 18 juli 2021. Een evenement dat je zeker niet mag missen! Geniet van 4 volledig verzorgde dagen golfen in Frankrijk.

Deze reis bieden wij aan met Pin High geld terug garantie; zorgeloos boeken en gegarandeerd je geld terug bij code oranje of rood. Bekijk hier de voorwaarden.

Ga je met ons mee naar Frankrijk? Neem dan contact op met Pin High Golftravel op +31 (0)23-561 53 05 ma-vrij van 9:30-17:00 uur

 

Wanneer

Aankomst op donderdag 15 juli en vertrek zondag 18 juli 2021.

Waar

 • Hotel du Golf Saint Omer, Acquin-Westbécourt, Noord-Frankrijk
 • Aa Saint Omer Golf Club, Lumbres, Noord-Frankrijk
 • Golf De Wimereux, Wimereux, Noord-Frankrijk

Handicap

Er geldt een maximale handicap van 36 (EGA handicap). 

Programma

 • 3 nachten 2-pk
 • 3 x ontbijtbuffet
 • 3 x diner buffet incl. 3 drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) 
 • 3 x lunchpakket voor in de baan
 • 2 x greenfee Aa Saint Omer Golf Club
 • 1 x greenfee Golf Wimereux
 • Incl. gezellige wedstrijdleiding en prijzentafels (gesponsord door Pin High Golftravel)

Starttijden

 • Donderdag 15 juli; wedstrijd (shotgun) om 13.00 uur op Aa Saint Omer Golf Club 
 • Vrijdag 16 juli; wedstrijd (1-tee) vanaf 10.00 uur op Golf Wimereux
 • zaterdag 17 juli; wedstrijd (shotgun) om 9.30 uur op Aa Saint Omer Golf Club 
 • zondag 18 juli; gezelligheidronde op een baan op de terugweg (met toeslag). Meer info volgt.

Deelnemers

Er kunnen maximaal 70 deelnemers meedoen. Wil je weten wie er meegaan? Ga naar https://leden.anwbgolf.nl, login en klik op de wedstrijd van 15 juli bij Aa Saint Omer Golf en klik dan op het tabblad deelnemers.

Verblijf

 • We verblijven dit jaar met alle deelnemers in Hotel du Golf Saint Omer. 
 • Prijzen op basis van 2 personen: Golfzicht kamer: € 499,-
 • De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 40,- per nacht.
 • Er kunnen maximaal 2 personen per kamer verblijven.
 • Leden van ANWB Golf ontvangen € 25,- korting per boeking.
 • Deze reis wordt uitgevoerd i.s.m. met Pin High Golftravel en zijn exclusief boekingskosten en calamiteitenfonds (€ 25,- en € 2,50 per boeking).
 • Dit weekend maakt onderdeel uit van de ANWB Golf Pin High Tour. 
 • Korting voor non-golf, minder nachten en/of minder diners is niet mogelijk.

Pin High Tour en klassement

De Pin High 18-holes zomertour is een landelijke zomertour van wedstrijden (incl. finaleweekend) die wordt gesponsord door Pin High Golftravel. De PinHigh 18-holes zomertour wordt traditiegetrouw afgesloten met een finaleweekend die dit jaar plaatsvindt in Frankrijk. Tijdens dit weekend maak je kans op mooie prijzen;
3 x 1e plaats; (basis) arrangementskosten voor dit weekend in Frankrijk retour (t.w.v. € 399,-)*
3 x 2e plaats; 2 x 18 holes greenfee van Golfbaan de Hoge Dijk.

Daarnaast maak je bij elke wedstrijd kans op mooie prijzen! Klik hier voor de volledige voorwaarden van het klassement en overige wedstrijdvoorwaarden. 

Over Najeti Hôtel du Golf Saint Omer

61432F

Het stijlvolle Najeti Hôtel du Golf Saint Omer ligt op het hoogste punt van de 'European Tour' Aa Saint Omer golfbaan. Het comfortabele 3-sterrenhotel biedt een frisse, stijlvolle en hedendaagse ambiance. Op mooie dagen geniet je op het terras, als ook in de bar en het restaurant van een weids panorama tijdens jouw welverdiende après-golf. Na een dag golfen drink je in de chique bar of op het terras een drankje in stijl.

De kamers zijn eenvoudig, maar hebben een warme sfeer en bieden uitzicht op het bos of op de golfbaan.

Faciliteiten: Receptie, lounge, bar, gratis wifi, terras, restaurant, 27-holes golfbaan, driving range, diverse oefenfaciliteiten, clubhuis, proshop, klein spacentrum met jacuzzi, sauna en diverse schoonheidsbehandelingen (op aanvraag) en een fitnessruimte.

Aa Saint Omer Golf Club

Aa Saint Omer ligt in een glooiend en afwisselend landschap. Het moderne clubhuis ligt op het hoogste punt van de baan. Vanaf het terras geniet je van een prachtig uitzicht. De eerste hole slaat u af met een lange drive naar beneden. De glooiingen, de meertjes, het bos en de prachtige vergezichten maken de baan bijzonder attractief en uitdagend. Jouw driver komt regelmatig uit de tas en de goed bewaakte greens eisen een nauwkeurig approach shot. Hier werd meermaals de European Tour gespeeld en nog steeds doet de European Challenge Tour de baan aan. De baan werd in 2016 uitgeroepen tot beste baan van Frankrijk op het gebied van services en faciliteiten. 

Golfbaan Wimereux

De oudste golfbaan van de Côte d'Opale is een pure, open links course met een typisch Engelse sfeer. Na een warm ontvangst in het sfeervolle clubhuis laat Wimereux direct haar tanden zien op de eerste 9 holes. De twee lange par 5's van hole 17 en 18 dwingen u uw concentratie tot het einde vast te houden.

 

images/partners/pinhigh_logo.png

Elk jaar sluiten we de Pin High Zomertour af in het buitenland. In 2021 gaan we in periode donderdag 15 juli t/m zondag 18 juli 2021 naar Noord-Frankrijk.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume