Attentie: Binnenkort hebben we een nieuwe website. Nu al testen!

Shortbreak Aroeira Lisbon Hotel – Sea & Golf Resort
vanaf € 379,-  

Shortbreak Aroeira Lisbon Hotel – Sea & Golf Resort

23 mrt - 27 mei 2022

Eerste aankomstdatum23 mrt 2022

Laatste aankomstdatum27 mei 2022

Vanaf prijs€ 379,-

Handicap0-54

Aantal greenfees2

Aantal overnachtingen3

Aantal ontbijt3

Aantal diners3

Het Aroeira Lisbon Hotel - Sea & Golf Resort is een stijlvol 4-sterrenresort op een geweldige locatie en geheel afgestemd op de golfer. Het moderne, maar uiterst sfeervol ingerichte hotel ligt op 30 minuten rijden van het centrum van Lissabon in een beschermd natuurgebied. De twee prachtige golfbanen van Aroeira liggen evenals het gouden zandstrand op 5 minuten rijden.

Shortbreak vanaf € 379,-

  • 3 nachten 2-pk classic | halfpension (3 gangen exclusief drankjes)
  • 2-persoonskamer 
  • 3 x 3-gangendiner
  • 1 greenfee Aroeira Challenge
  • 1 greenfee Aroeira Pines Classic

Aroeira Challenge

Het design van Aroeira Challenge is Amerikaans met bredere fairways, ruimere greens en meer en grotere bunkers dan Aroeira Pines Classic. De holes zijn meer glooiend en er zijn veel waterobstakels. Met vrijwel 5 teeboxen op iedere hole biedt de baan uitdaging voor golfers van elk niveau.

Aroeira Pines Classic

Een schitterende baan die op een prachtig bosrijk landgoed ligt en door Frank Pennink (bekend van o.a. Vilamoura en Palmares) is ontworpen. U vindt op deze baan een authentieke harmonie met de natuur. In het ontwerp ligt de nadruk meer op techniek dan op lengte.

images/golfreizen/golfreizen.png

Deze golfreis word je aangeboden door Pin High Golftravel. Meer informatie vind je op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume