Verlaag je handicap met de weekendclinic van Pin High Golftravel
vanaf € 339,- p.p.

Verlaag je handicap met de weekendclinic van Pin High Golftravel

08 mei - 11 sept 2021

Eerste aankomstdatum08 mei 2021

Laatste aankomstdatum11 sept 2021

Vanaf prijs€ 339,-

Handicap0-54

Aantal greenfees2

Aantal overnachtingen1

Aantal ontbijt1

Aantal diners1

Speciaal voor leden van ANWB Golf: 12 gratis golfballen! Het toernooi wordt Coronaproof georganiseerd. Voor dit toernooi geldt de Pin High geld terug garantie.

Het verlagen van je handicap heeft een positief effect op je golfplezier. Met een lagere handicap ga je met meer zelfvertrouwen naar de golfbaan. Net als de gevorderde golfers sla je het liefst zo'n mooie rechte bal die minstens 180 meter door de lucht vliegt. Maar als je net handicap 54 hebt behaald ben je al heel blij als jouw bal meer dan 100 meter haalt. Daarom biedt Pin High Golftravel een leerzaam en gezellig golflesweekend. Een PGA golfprofessional helpt je op weg om van handicap 54 naar 36 te gaan. Je krijgt tijdens het weekend 10 uur training met als doel handicap 36 te gaan spelen. Daarmee ga je zelfverzekerder en dus met meer plezier naar de golfbaan en bovendien kun je op de meeste banen in binnen- en buitenland terecht. Tijdens dit clinicweekend verblijf je in het mooie viersterren WestCord Hotel De Veluwe in een bosrijke omgeving bij Garderen. De lessen worden gegeven bij Dutch Golf Putten, een aantrekkelijke 9-holesbaan met vijf Par 4-en en vier Par 3-en. De golfbaan ligt op 20 minuten rijden vanaf het hotel.

Lesprogramma

De clinics vinden plaats met aankomst op 8 mei, 5 juni, 19 juni, 3 juli, 7 augustus, 28 augustus en 11 september.

 Zaterdag  
 09:45 uur Introductie golfprofessional en start cursus om 10:00 uur
 12:30 uur Lunchpakket
 13:00 uur Vervolg cursus en baanles
 15:30 uur Einde eerste lesdag
 Zondag  
 10:00 uur Start cursus
 12:30 uur Lunchpakket
 13:00 uur Vervolg cursus en baanles
 15:30 uur Einde programma

 

Clinic van handicap 54 naar 36 - 1 nacht met 2 daggreenfees, 10 uur les, 1 diner en 2 lunchpakketten

Dit weekend is inclusief:

  • 1 nacht, 2-persoonskamer standaard | halfpension;
  • 1 x 3-gangen diner;
  • 2 x lunchbuffet;
  • 2 greenfees Dutch Golf Putten (daggreenfee);
  • 10 uur les inclusief oefenballen;
  • aankomst op zaterdag.

Vanaf € 339,- per persoon, vraag de prijs op bij Pin High Golftravel.

ANWB Golf leden ontvangen € 25,- korting per boeking.

 klantbeoordelingen putten golf pin high

WestCord Hotel de Veluwe

Dit viersterren hotel is prachtig gelegen in de Veluwse bossen bij het dorpje Garderen. Het hotel heeft 97 comfortabele en sfeervol ingerichte kamers. Tevens is er een grand café, restaurant met terras, verwarmd buitenzwembad en er zijn wellnessfaciliteiten. Dutch Golf Putten ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf WestCord Hotel de Veluwe.

golfweekend golflessen

Voorwaarden

  • De clinic beginnen op de aankomstdag om 10.00 uur. Je kunt eventueel een extra overnachting op vrijdag bijboeken. Daarbij kun je ook met 50% korting een extra greenfee op Dutch Golf Putten boeken om alvast op vrijdag de baan te spelen.
  • Er geldt een minimum aantal van 4 deelnemers. Bij 3 personen gelden aangepaste tijden: 7,5 uur in plaats van 10 uur.  Bij minder personen gaat de clinic niet door.
  • Indien je niet over een eigen golfset beschikt, kun je ter plaatse een halve set huren. De kosten hiervoor bedragen € 10,- per dag. 
images/golfreizen/golfreizen.png

Deze golfreis word je aangeboden door Pin High Golftravel. Meer informatie vind je op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume