Zomergolf @ Weesp
leden € 26,-  

Zomergolf @ Weesp

zondag 11 sept 2022 - zondag 11 sept 2022, Golfbaan Weesp

Prijs voor leden€ 26,-

Prijs voor niet leden€ 31,-

Starttijd14:00 uur

Holes18

Handicap0-54

Speel mee met deze 18 holes zomerwedstrijd bij Weesp. Deze 9 holes par en par 4 baan met 18 verschillende tee boxen en dus 18 verschillende afstanden tussen de circa 100 en 240 meter is verrassend leuk, afwisselend en zeker niet eenvoudig. Een hoge bomensingel van 30 meter tussen de holes 1,2 en 9 (resp. 10,11,18) en de waterpartijen op de holes 4, 7 en 9 (resp. 13,16 en 17) vergen een grote accuratesse van de spelers.

Je kunt dus met recht spreken over een golfbaan met karakter en moeilijkheidsgraad. In combinatie met het karakteristieke -en volgens sommigen- zelfs iconische clubhuis maakt het, dat je deze baan moet spelen.

Gezellige brasserie
Na een golfronde geniet je van een drankje en hapje bij Bar en Brasserie Weesp. Je kunt daar terecht voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of voor een hoofdgerecht.

Spelvorm 18-holes

  • Bij voldoende spelers starten we in een shotgun.

Starttijden 

vanaf 14:00 uur.

Kosten

De kosten bedragen € 26,-. Daarvoor krijg je een 18 holes greenfee + prijsuireiking. 

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp , 9-holes + verlichte driving range met oefenfaciliteiten Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust...

Meer over Golfbaan Weesp

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume