ANWB Golf 9-holes Tespelduyn
leden € 34,-  

ANWB Golf 9-holes Tespelduyn

zaterdag 31 juli 2021 - zaterdag 31 juli 2021, Golfbaan Tespelduyn

Prijs voor leden€ 34,-

Prijs voor niet leden€ 39,-

Starttijd16.00

Holes9

Handicap0-54

Inclusief kop koffie en een mandje ballen voor de drivingrange. 

ANWB Golf organiseert ook deze winter weer leuke wedstrijden bij diverse mooie golfbanen in Nederland. De 9-holes banen zijn zeer geschikt voor golfers die het leuk vinden om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden te golfen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijden.

Over deze wedstrijd

Bij Tespelduyn organiseren we dit jaar diverse 9-holes wedstrijden voor golfers in iedere speelklasse. Er wordt gespeeld in vier categorieën:

  • categorie A (max hcp. 18,4) stableford;
  • categorie B (hcp 18,5 - 26,4) stableford;
  • categorie C (hcp 26,5 - 36) stableford;
  • categorie D (hcp 37 - 54) stableford.

Indien er in een categorie minder dan 5 deelnemers zijn zal deze categorie worden samengevoegd met een andere categorie.

 

Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn laat jouw golfhart sneller kloppen. Op slechts een paar minuten afstand van het strand, omgeven door prachtige...

Meer over Golfbaan Tespelduyn

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume