AWE-Some: AfterWork Eclectic!
leden 32,50  

AWE-Some: AfterWork Eclectic!

dinsdag 28 sept 2021 - dinsdag 28 sept 2021, Golfbaan Bentwoud

Prijs voor leden32,50

Prijs voor niet leden32,50

Starttijdv.a. 17:00 uur

Holes9

Handicap0-54

Vanaf dinsdagavond 24 augustus start Golfbaan Bentwoud met een nieuwe editie van de AWE-some. Weet jij deze editie te winnen?

AWE-some staat voor AfterWork Eclectic: gezellig samen golfen met je (golf)vrienden na het werk. Dat is nog eens ontspannen!  Er wordt 9 holes gespeeld op zes dinsdagavonden op de C-lus en bij één deelname maak je al kans op de geweldige prijs. Maar... hoe meer je meespeelt, des te groter je kans op goede scores en de prachtige hoofdprijs: een fantastisch (gepersonaliseerd) GolfRebels prijzenpakket t.w.v. € 200,-! 

Bij deze eclectic speel je (maximaal 6 keer) de C-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een dubbel bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus de strokes is je netto resultaat. 

Spelregels

  • Strokeplay Eclectic met 50% handicapverrekening. De handicap die je de eerste keer opgeeft telt mee voor het klassement. 
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • Scorekaart op de speelavond inleveren in de daarvoor bestemde bak bij ROEST.
  • De volgende dag komen de nieuwe tussenstanden online te staan.


​Meedoen? 
AWE-some is oorspronkelijk een inloopwedstrijd, maar vanwege het coronavirus dien je je op dit moment in te schrijven via het inschrijfformulier op de website van Golfbaan Bentwoud. De starttijden zijn tussen 16:45 uur en 18:45 uur en verdeeld in twee verschillende blokken. Het eerste blok bestaat uit starttijden vóór 17:45 en het tweede blok uit starttijden ná 17:45. 


*Let op: er is maximaal plek voor 45 personen per speeldag.

't Prijskaartje
Deelname kost € 32,50 per keer (€ 10,- voor rondekaarthouders). Dit is inclusief greenfee, twee drankjes én kans op de hoofdprijs.

Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST een heerlijke nasi schotel met saté en kroepoek aan voor slechts € 12,50. Laat bij je aanmelding weten of je hier gebruik van wilt maken. 

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Met maar liefst 36 uitstekend onderhouden en gevarieerde holes is het de leukste golfbaan...

Meer over Golfbaan Bentwoud

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume