Bentwoud Partner PAR-Tee
leden € 35,-  

Bentwoud Partner PAR-Tee

woensdag 30 juni 2021 - woensdag 30 juni 2021, Golfbaan Bentwoud

Prijs voor leden€ 35,-

Prijs voor niet leden€ 40,-

Starttijd16:00

Holes9

Handicap0-54

Inclusief koffieontvangst met een zoete versnapering, een mandje ballen voor de drivingrange, Srixon golfbal met logo van ANWB Golf, consumptiemunt, streetfoodvoucher, versnaperingen in de baan en veel meer leuke extra's.

Golfbaan Bentwoud bestaat 10 jaar en dat vieren we graag met jou op woensdag 30 juni! We lopen een rondje 9-holes, samen met golfers van andere Bentwoud-partners. 

Programma

Ontvangst om 15.00 uur met koffie & thee en een heerlijke zoete versnapering. Start golfronde om 16.00 uur. Je ontvangt tevens een consumptiemunt en een streetfoodvoucher voor een heerlijke hap na afloop! Het wordt een feestelijke dag met verschillende extra spelelementen zoals een floating target extra traktaties en winkansen met mooie prijzen.

Extra's voor jou als lid

De prijs voor deelname is € 35,- p.p. (€ 40,- voor niet-leden). Naast de greenfee en alle extra's krijg je als lid van ANWB Golf bovendien een munt voor de driving range en een ANWB Golf Srixon bal.

Schrijf je nú in via het ledensysteem. Introducés zijn welkom en kunnen zich inschrijven door hier een gratis gastaccount aan te maken.

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Met maar liefst 36 uitstekend onderhouden en gevarieerde holes is het de leukste golfbaan...

Meer over Golfbaan Bentwoud

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume