Attentie: Binnenkort hebben we een nieuwe website. Nu al testen!

GolfRebels Millennial Tour
leden € 35,-  

GolfRebels Millennial Tour

Meerdere data en locaties

Prijs voor leden€ 35,-

Prijs voor niet leden€ 35,-

Starttijd15:30

Holes9

Handicap0-54

Ben jij tussen de 20 en 40 jaar en lijkt het je leuk om leeftijdsgenoten te ontmoeten om samen mee te golfen? Dan is de GolfRebels Millennial Tour écht iets voor jou!

Speel van mei tot en met september iedere laatste zaterdag van de maand 9-holes op de wedstrijdbaan en maak iedere speelronde kans op mooie prijzen! Samen met je golfmaatje speel je tegen een ander duo in één flight en aansluitend drink je gezamenlijk een drankje op het sfeervolle terras van Restaurant Roest. We sluiten de tour af met een gezellige BBQ op de laatste speeldag.

Let op, je hoeft niet elke speeldag mee te spelen, maar het vergroot natuurlijk wel je kans op de eindoverwinning. Meld je voor iedere speeldag afzonderlijk aan.

Programma:
 

Vanaf 15:30 uur Start 9-holes wedstrijd op de A-, B- of C-lus
Ca. 17:30 uur Binnenkomst eerste deelnemers en start borrel

 

Hier wil je bij zijn!
Bel je golfmaatje en schrijf je snel in voor de GolfRebels Millennial Tour via website van Bentwoud. Let op, wel allebei afzonderlijk inschrijven. In het opmerkingenveld kun je aangeven bij wie je in de flight wilt.

Meer golfmaatjes? Geen probleem! Je kunt allemaal meedoen en elkaar laten zien wie nou echt de beste golfer is! Geen golfmaatje? Ook geen probleem! Hier ontmoet je leeftijdsgenoten om in de toekomst mee te spelen. Schrijf je in, wij zorgen voor een leuke flightgenoot!

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume