Jumbo Golf & Hockey 18-holes Zomertour (Nijmegen)
leden € 47,00  

Jumbo Golf & Hockey 18-holes Zomertour (Nijmegen)

zaterdag 16 okt 2021 - zaterdag 16 okt 2021, Het Rijk van Nijmegen

Prijs voor leden€ 47,00

Prijs voor niet leden€ 52,00

Starttijd12:30

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffieontvangst en mandje driving range ballen! 

ANWB Golf organiseert jaarlijks de Jumbo Golf & Hockey 18-holes Zomertour met wedstrijden bij diverse mooie golfbanen in Nederland. De Jumbo Golf & Hockey 18-holes Zomertour wedstrijden zijn zeer geschikt voor golfers die het leuk vinden om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden te golfen. Ook niet ANWB Golf leden zijn van harte welkom bij deze wedstrijden. 

Geen lid van ANWB Golf maar toch meespelen?
Natuurlijk kan dat en we vinden het super leuk als je meespeelt. We hebben voor de startlijst en de prijsuitreiking echter wel wat gegevens van je nodig. Je kunt hiervoor een gratis gast-account aanmaken. Ga naar https://leden.anwbgolf.nl/onboarding.html#membership en kies voor de optie 'Ik wil een gastaccount'.

Over deze wedstrijd

De wedstrijd wordt gespeeld in categorieën zodat alle spelers kunnen op een gelijkwaardig niveau tegen elkaar kunnen strijden.
Er wordt gespeeld in onderstaande categorieën:
- categorie A (max hcp. 18,4) netto strokeplay;
- categorie B (hcp 18,5 - 26,4) stableford;
- categorie C (hcp 26,5 - 36) stableford;
- categorie D (hcp 37 - 54) stableford
Indien er in een categorie minder dan 5 deelnemers zijn zal deze categorie worden samengevoegd met een andere categorie.

Prijzentafel aangeboden door Jumbo Golf & Hockey

jumbo-golf-hockey.png

De prijzentafel wordt mogelijk gemaakt door onze partner Jumbo Golf & Hockey. Bij Jumbo Golf & Hockey vind je alles op het gebied van golf en hockey. Ze bieden het grootste assortiment tegen vaste lage prijzen, de beste service en geven je altijd een eerlijk advies. Dat zijn de vier pijlers van de unieke Jumbo Golf & Hockey formule. Iedereen, van jong tot oud en van alle niveaus, is bij Jumbo Golf & Hockey aan het juiste adres. Met 7 Jumbo Golf, 4 Jumbo Hockey en één Jumbo Golf & Hockey superstore zijn ze altijd dichtbij. Maar natuurlijk shop je bij Jumbo Golf & Hockey ook eenvoudig online je nieuwe golf- en hockey artikelen.
https://www.jumbosports.com/

Prijzentafel
Bij ANWB Golf zijn we van mening dat een golfwedstrijd vooral om de gezelligheid moet draaien. Uiteraard is het competitieve element belangrijk en gaan we op een sportieve manier de strijd met elkaar aan maar we spelen voornamelijk om de eer. Er zijn natuurlijk wel leuke prijzen te winnen, maar de gezelligheid staat altijd voorop!

Het Rijk van Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen

45 volwaardige holes in een schitterende omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende...

Meer over Het Rijk van Nijmegen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume