MUD Jeans Herfstbeker 2022
leden € 69,-  

MUD Jeans Herfstbeker 2022

zaterdag 05 nov 2022 - zaterdag 05 nov 2022, Golfbaan Bentwoud

Prijs voor leden€ 69,-

Prijs voor niet leden€ 74,-

Starttijd9:44

Holes18

Handicap0-54

Zaterdag 5 november 2022 organiseren we wederom de traditionele Herfstbeker. Dit jaar wordt de Herfstbeker georganiseerd samen met Mud Jeans bij onze Premium Partner Golfbaan Bentwoud.

De Herfstbeker is een teamwedstrijd o.b.v. Four Ball, Better Ball. Deze wedstrijdvorm wordt per 4 spelers gespeeld. De vierbal bestaat uit 2 teams van elk 2 spelers. Ieder speelt zijn eigen bal echter de score van de beste speler van het team telt en wordt dus genoteerd. 

De deelname prijs voor de Herfstbeker 2022 bedraagt € 69,- p.p. en is inclusief:

  • koffie en thee (1 consumptiebon per persoon)
  • 18 holes golf
  • een mandje ballen voor de driving range
  • na afloop een warm herfstbuffet

De wedstrijdtafel wordt verzorgd door MUD Jeans en je kunt tijdens deze wedstrijd 1 van de 6 nieuwe spijkerbroeken winnen.

Maar wie is MUD Jeans eigenlijk?

Een wereld zonder afval
Het is onze missie om de vervuilende mode-industrie te veranderen door te beginnen met hét meest populaire kledingstuk: de spijkerbroek. Elke MUD-Jeans wordt namelijk na gebruik gerecycled en zo voorkomen wij dat deze duurzame grondstof op de afvalhoop belandt.

Fair factories
Een spijkerbroek gemaakt door blije mensen - 100% mogelijk. Wij werken alleen samen met geselecteerde fabrikanten, zo houden we de controle. 

Circulaire economie

Elk paar MUD Jeans wordt gerecycled tot een nieuwe MUD Jeans. Dit betekent: geen afval en 92% minder water.

Biologisch katoen

Onze jeans zijn gemaakt van natuurlijke materialen; biologisch en gerecycled katoen. Dus, geen pesticiden, beter voor je huid.

We zijn 's werelds eerste circulaire denim merk. Door de principes van de circulaire economie toe te passen verkleinen we onze ecologische voetafdruk.

Benieuwd naar deze sponsor? Kijk dan op https://mudjeans.nl/

 uitgelicht mudjeans

 

Golfbaan Bentwoud

Golfbaan Bentwoud

Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles nieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Met maar liefst 36 uitstekend onderhouden en gevarieerde holes is het de leukste golfbaan...

Meer over Golfbaan Bentwoud

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume