Wedstrijdreglement

Bij elke sport gelden regels om een wedstrijd of competitie zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit zijn aan de ene kant speltechnische regels en aan de andere kant regels voor de organisatie rondom een toernooi of competitie. Om deze zaken te regelen heeft ANWB Golf een wedstrijdreglement opgesteld.

Dit wedstrijdreglement is vastgesteld door de wedstrijdcommissie op grond van Regel 33 van de Rules of Golf. Wijziging van dit reglement is voorbehouden aan de wedstrijdcommissie. Het wedstrijdreglement en de wijzigingen daarin treden in werking op het moment dat ze worden gepubliceerd op de website van ANWB Golf. Dit Wedstrijdreglement is van toepassing op alle wedstrijden welke door ANWB Golf worden georganiseerd. Naast dit Wedstrijdreglement zijn bij alle wedstrijden de etiquette- en golfregels van het NGF-Regelboekje van kracht, de Plaatselijke Regels en het EGA-handicapsysteem.

Klik hier voor de pdf van het wedstrijdreglement

Klik hier voor het aanvullend wedstrijdreglement voor de Jumbo Golf Tour 2022/2023

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume