Attentie: Binnenkort hebben we een nieuwe website. Nu al testen!

Golf & Country Club Liemeer

Golf & Country Club Liemeer

2 golfbanen, 27 holes

Midden in het Groene Hart, centraal gelegen tussen de grote steden ligt Golf en Countryclub Liemeer, een open, toegankelijke golfclub. Met een 18 holes Championship Course, een 9 holes par 3 en 4 Bovenlandenbaan en uitgebreide oefenfaciliteiten biedt de club mogelijkheden voor iedere speler. Jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen vindt er een plekje. En voor een hapje en een drankje in een ongedwongen, open sfeer biedt ons clubhuis alle mogelijkheden. 

Kenmerkend voor de banen zijn de onverwachtse doglegs (Championship Course), de strategisch aangelegde bunkers en de verrassende invloed van de wind. Door de uitgekiende drainage zijn beide banen ook in natte periodes vaak goed bespeelbaar. Hierdoor is het ook mogelijk om het gehele jaar door een trolley in de baan te gebruiken. Tevens streeft Liemeer ernaar om ook in de winter zoveel mogelijk op zomergreens te spelen. 

Golf- & Countryclub Liemeer ligt in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop tussen Alphen aan den Rijn, Leiden en Amsterdam in) in het centrum van het Groene Hart. Vanuit de hele Randstad is de golfbaan gemakkelijk en snel te bereiken. 

Adres Golfpad 1, Nieuwveen

Telefoon 0172-820016

E-mail info@golfclubliemeer.nl

Website www.golfclubliemeer.nl

Beoordelingen over Golf & Country Club Liemeer

Golf & Country Club Liemeer op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume