Premium Partner

Golfclub Hasselt

15% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfclub Hasselt

2 golfbanen, 27 holes

Golfclub Hasselt vind je op 5 minuten van het centrum van de Belgische stad Hasselt en ligt op ruim 1,5 uur rijden vanaf Utrecht. Het is een aangename ontmoetingsplaats voor golfliefhebbers. De mooi aangelegde parkbaan met 18 holes slingert zijn fairways rond een oude aftakking van de Demer (rivier) met vijvers, grachten en streekgebonden flora. Dit weelderige landschap legt de golfers een technisch zeer exact spel op.

De 9-holes par 3/4 baan is verweven in het prachtige parcours van de 18-holesbaan en is toegankelijk voor spelers die niet over een handicap beschikken en/of niet aangesloten zijn bij de golffederatie. Deze 9-holesbaan is niet alleen een springplank voor de jeugdspelers en beginnende golfers, ook voor de gevorderde speler is deze baan een hele uitdaging. De overdekte en verlichte Driving Range met maar liefst 20 afslagplaatsen zorgt voor een goede voorbereiding op de golfronde.

Adres Vissenbroekstraat 15, Hasselt

Telefoon 003211263482

E-mail info@flandersnippongolf.be

Website www.flandersnippongolf.be

ANWB Golf voordeel bij Golfclub Hasselt

Greenfeekorting

  15%  

15 % korting op de geldende greenfeetarieven van maandag t/m zondag.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfclub Hasselt

Golfclub Hasselt op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume