Golfclub de Koepel

Golfclub de Koepel

golfbanen, 18 holes

Een gezellige gastvrije club

Golfclub de Koepel is een gastvrije, gezellige golfclub met een uitdagende 18 holes par 70 baan. De Twentse gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Golfclub de Koepel. Golfclub de Koepel ligt bij Wierden op een landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. De baan is een uitdagende en afwisselende 18 holes par 70 baan met kenmerkende jeneverbesstruiken en oude inheemse bomen. Een stuk heide met een oude schaapskooi, waar omheen een aantal holes zijn gesitueerd, geeft de baan een heel eigen karakter. Door de zanderige ondergrond is de baan gedurende de seizoenen vrijwel altijd goed bespeelbaar.

Oefenfaciliteiten
Golfclub de Koepel heeft een gedeeltelijk overdekte driving range van 220 meter met 18 afslagplaatsen. Een grote chipping green met bunkers en een putting green bieden volop mogelijkheden om te oefenen.U kunt gebruik maken van de putting green, de chipping en pitching area en de driving range. Driving range ballen: 28 ballen voor € 1,-. 

Adres Rijssensestraat 142 A, Wierden

Telefoon +31 (0)546 - 574070

E-mail info@golfclubdekoepel.nl

Website www.golfclubdekoepel.nl

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume