Golfpark De Loonsche Duynen

Helaas geen greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfpark De Loonsche Duynen

1 golfbaan, 18 holes

De Loonsche Duynen is uniek gelegen te midden van de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en landgoed Huis ter Heide en ademt rust en ruimte. Het park beslaat een oppervlakte van maar liefst 95 hectare en is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect Donald Steel.

De baan is prachtig! Waterpartijen, bunkers, bossen en prachtige (soms lange) holes, maken de baan een echte uitdaging. Voor beginners en de golfers die willen trainen zijn er oefengreens en -bunkers, een par-3 oefenbaan en twee chipping greens aanwezig. De oefenbaan is ook bij uitstek geschikt voor gevorderde spelers om hun korte spel te oefenen.

Op het park vind je naast de diverse oefenfaciliteiten, Brasserie De Loonsche Duynen. In een sfeer van Brabantse gezelligheid, kun je hier dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een verse bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’. De kaart van Brasserie De Loonsche Duynen wordt afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten. 

Adres Veldstraat 6, De Moer / Kaatsheuvel

Telefoon 0416-749800

E-mail info@golfparkdeloonscheduynen.nl

Website golfparkdeloonscheduynen.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfpark De Loonsche Duynen

Greenfeekorting

  Helaas geen  

Helaas geen

Beoordelingen over Golfpark De Loonsche Duynen

Golfpark De Loonsche Duynen op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume