Golfresort De Purmer (Purmerend)

Snack greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfresort De Purmer (Purmerend)

2 golfbanen, 45 holes

Vlakbij Amsterdam, tussen Zaandam, Edam en Volendam is het hier goed toeven. Deze 36 holes championship course en de 9 holes Par-3 baan zijn aangelegd onder architectuur van Tom McAuley en Bruno Steensels. De golfbaan kenmerkt zich door de combinatie van vier maal 9 holes. Door de verschillende baanluscombinaties biedt deze accommodatie 10 verschillende 18 holes banen en 4 verschillende 9 holes banen.

Kortom: mooie golfbanen en ongekende mogelijkheden voor de ware golfliefhebber. Niet alleen op de vele golfbanen, maar bijvoorbeeld ook in restaurant Magnolia’s. Hier ontmoet je een enthousiast en sympathiek team van betrokken en professionele medewerkers die elke dag klaar staan om jou te verwennen. BurgGolf is altijd dichtbij. Bijvoorbeeld met een golfles in de regio Amsterdam. De talloze oefenfaciliteiten bieden alle ruimte voor individuele of groepslessen. 

Adres Westerweg 60, Purmerend

Telefoon +31 (0)299 481 632

E-mail purmerend@BurgGolf.nl

Website www.burggolf.nl/golfbanen/de-purmer-purmerend

ANWB Golf voordeel bij Golfresort De Purmer (Purmerend)

Greenfeekorting

  Snack  

Koffie en appeltaart voor ANWB Golf leden

Korting op vertoon van je ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfresort De Purmer (Purmerend)

Golfresort De Purmer (Purmerend) op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume