Best Golf

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Best Golf

1 golfbaan, 18 holes

De 18-holes championship golfbaan van 6079 meter met A-status, is in 1987 ontworpen door de internationaal vermaarde golfarchitecten J. Dudok van Heel en Bruno Steensels. Na bijna drie decennia vormt de baan een natuurlijk geheel met de bomen, heesters, waterpartijen en bunkers.

In het voorjaar bloeien de talloze rododendrons en in de herfst trekken de prachtige bomen in een tooi van oker, oranje en rood de aandacht. Ook in de winter is het, dankzij de dennen, altijd groen. Best Golf is een vier seizoensbaan. Bos- en parkholes wisselen elkaar af, steeds na 4 of 5 holes. Spelers die na hole 4 het bos reeds van te dichtbij hebben ervaren, kijken uit naar de ruimte op hole 5.

De waterpartijen van de parkholes doen de spelers weer verlangen naar de droge bosholes. Op warme dagen zijn de open parkholes favoriet en op dagen met veel wind genieten de beschutte bosholes weer de voorkeur. De lay-out van de baan is zo uitgekiend, dat de holes mooi op elkaar aansluiten. Golfers lopen van green tot volgende tee nergens meer dan 60 meter.

Adres Golflaan 1, Best

Telefoon 0499 391 443

E-mail Info@bestgolf.nl

Website www.bestgolf.nl

ANWB Golf voordeel bij Best Golf

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Best Golf

Best Golf op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume