Premium Partner

Drentsche Golf & Country Club

15% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Drentsche Golf & Country Club

4 golfbanen, 36 holes

In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27-holes wedstrijdbaan en een 9-holes Par 3 baan, is de Drentsche Golf & Country Club een gevarieerde en ongekend ruim opgezette golfbaan.

Sinds juni 2012 heeft de Drentsche Golf & Country Club een extra dimensie toegevoegd aan haar faciliteiten. Met de 24-kamers tellende Golf Lodge kunt u voortaan wakker worden op de golfbaan en genieten van rust, ruimte en natuur. U bent van harte welkom in Zeijerveen!

De Drentsche Golf & Country Club hanteert geen starttijden, dus u kunt er bijna altijd gewoon terecht. Bel wel even van tevoren om te checken of er gespeeld kan worden.

Adres Ten Oeverstraat 13, Zeijerveen

Telefoon 0592 - 379 680

E-mail info@dgcc.nl

Website www.dgcc.nl

ANWB Golf voordeel bij Drentsche Golf & Country Club

Greenfeekorting

  15%  

15 % korting op de geldende greenfeetarieven van maandag t/m zondag.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Wedstrijden bij Drentsche Golf & Country Club

Beoordelingen over Drentsche Golf & Country Club

Drentsche Golf & Country Club op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume