Dutch Golf Hattem

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Dutch Golf Hattem

1 golfbaan, 9 holes

Aan de rand van Hattem in Gelderland, onder de rook van Zwolle, ligt Dutch Golf Hattem in een idyllisch landschap. Naast de mooie 9-holes Par 60 Qualifying golfbaan, met spectaculaire Par-4 holes, heeft Dutch Golf iedereen veel te bieden tegen een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Een grote driving range en putting green, een prachtig clubhuis met gezellige Brasserie en het aller mooiste terras van Hattem.


Bij Dutch Golf Hattem is iedereen welkom, hole 4 en 5 zijn een uitdaging om te spelen en men kan voor of na een dag onbezorgd golfen, altijd genieten in de Brasserie van de aller lekkerste huisgemaakte appeltaart, een lekkere lunch, borrel en of diner. De varkenshaas saté is de topper op de menukaart.

Er is eveneens een goede golfpro aanwezig, er zijn uitstekende oefenfaciliteiten, ook voor de beste privé- of groeps-golflessen, volwassenen en kinderen, beginners of goede golfers bent u bij Dutch Golf in Hattem aan het allerbeste adres. Dutch Golf Hattem is eveneens zeer geschikt voor bedrijfs- of familie-uitje.

Adres Konijnenbergerweg 3, Hattem

Telefoon 038-4440620

E-mail hattem@dutchgolf.nl

Website www.dutchgolf.nl

ANWB Golf voordeel bij Dutch Golf Hattem

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Dutch Golf Hattem

Dutch Golf Hattem op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume