Golfclub Putten

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfclub Putten

1 golfbaan, 9 holes

Iedereen is welkom op onze zeer uitdagende, in het centrum van Nederland gelegen 9-holes golfbaan! Golfclub Putten, voorheen Dutch Golf Putten, op slechts enkele kilometers van Hoevelaken en Amersfoort gelegen, is aangelegd in het prachtige coulissen landschap dat de Veluwe rijk is. Het is een Par-64 Qualifying golfbaan die niet veel meer dan 1,5 uur voor 9 holes in beslag neemt.

Voldoende voor een echte ronde golf om daarna, in het gezellige clubhuis of op het mooie terras, te genieten van een heerlijk saté-maaltijd, een stuk huisgemaakte appeltaart en/of een glas Salentein wijn. Een goede afsluiter voor een dagje uit. Een aanrader!

Golfclub Putten heeft één van de grootste puttinggreens van Nederland en biedt u de ruimte om uw korte spel tot in de perfectie te oefenen. De ruime en diepe driving-range heeft een groot aantal overdekte- en open afslagplaatsen en PGA geschoolde golfprofessional(s). Dutch Golf Putten is uitermate geschikt voor bedrijfs- of familie-uitjes.

Adres Nijkerkerstraat 99a, Putten

Telefoon 033-2463758

E-mail info@GolfclubPutten.nl

Website www.golfclubputten.com

ANWB Golf voordeel bij Golfclub Putten

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de geldende 18 holes greenfeetarieven. 10% korting geldt niet voor 9 holes.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfclub Putten

Golfclub Putten op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume