Golf & Country Club Hooge Graven

€ 5,- greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golf & Country Club Hooge Graven

2 golfbanen, 27 holes

Golf & Country Club Hooge Graven is een schitterende bosbaan en kent een oppervlakte van 73 hectare. Hooge Graven heeft van alles wat: Stuifzand, heide en bos, aangevuld met enkele waterpartijen, vormen de natuurlijke entourage voor de 18-holes wedstrijd baan, een 9 holes Par-3 baan

De fairways van Golf & Country Club Hooge Graven zijn afwisselend breed en smal en de rough is ruim. Dankzij de afmetingen van het terrein kon er in de jaren ‘90 een lange en uitdagende wedstrijdbaan aangelegd worden, met een slope-rating voor de gele tees van 129 en voor de rode tees van 124.
In de baan zijn drie waterpartijen verwerkt. Deze vervullen niet alleen een actieve rol in het spel, maar zijn ook aangelegd om een biotoop te creëren voor de aanwezige flora en fauna.

Greenfeespelers met clubhandicap 54 zijn gedurende de hele week van harte welkom. Voor de minder geoefende spelers is de 9-holes Par-3 baan een ideale uitdaging. Voor de Par-3 baan van Golf & Country Club Hooge Graven is minimaal baanpermissie vereist.

Adres Hessenweg Oost 3a, Arriën

Telefoon 0529-455999

E-mail info@hoogegraven.nl

Website www.hoogegraven.nl

ANWB Golf voordeel bij Golf & Country Club Hooge Graven

Greenfeekorting

  € 5,-  

€ 5,- korting op de geldende greenfeetarieven.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. De aanbieding is niet geldig op arrangementen en wintertarieven.

Beoordelingen over Golf & Country Club Hooge Graven

Golf & Country Club Hooge Graven op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume