Muehlenhof Golf & Country Club

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Muehlenhof Golf & Country Club

1 golfbaan, 18 holes

Op ongeveer 50 kilometer voorbij Arnhem, in de buurt van Kalkar, ligt een juweeltje verscholen: de Mühlenhof Golf & Country Club. De molen, het teken van de club, is reeds van verre zichtbaar.

Mühlenhof lijkt eenvoudig, maar schijn bedriegt. De vele riviertjes en kleine meertjes kunnen het je aardig moeilijk maken. Voor de mid en hoge handicappers is het een leuke en uitdagende baan. De baan heeft een landelijke uitstraling. Weide- en enkele bosholes wisselen elkaar af. Boerderijtjes liggen her en der. De greenfee is inclusief trolley. Gvb'ers zijn toegestaan. Het clubhuis van Mühlenhof is gevestigd in een boerenhoeve en serveert lekkere regionale gerechten. Er is een gezellig zonneterras met uitzicht op hole 10.

Adres Greilack 29, Kalkar

Telefoon +49 2824 924092

Website muehlenhof.net

ANWB Golf voordeel bij Muehlenhof Golf & Country Club

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard greenfee tarieven van maandag t/m zaterdag. Niet op zon- en feestdagen of in combinatie met andere kortingen.

Korting op vertoon van je ANWB Golf pas

Beoordelingen over Muehlenhof Golf & Country Club

Muehlenhof Golf & Country Club op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume